IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda разкри подробности за Fabia Monte Carlo

Модификацията ще бъде достъпна с всички двигатели на хечбека

Skoda разкри подробности за Fabia Monte Carlo

Компанията Skoda разкри първи подробности за спортната модификация на новото поколение на хечбека Fabia, която ще носи името Monte Carlo.
Skoda разкри подробности за Fabia Monte Carlo
Стандартната версия на новата Fabia. Снимка: Skoda

Тя ще заеме мястото на версията RS, въпреки че при старата генерация двете се продаваха едновременно. Сега чехите се отказват от RS за сметка на Monte Carlo, потвърди главният дизайнер на Skoda Йозеф Кабан пред AutoExpress.

„Добавихме на Fabia във версия Monte Carlo голям заден спойлер и дифузьор в задната броня. Ще има и спойлер отпред, различни седалки в салона и няколко допълнителни цвята на каросерията“, разкрива Кабан.

По неговите думи модификацията Monte Carlo ще получи огромни възможности за персонализация. Освен това клиентите ще могат да си поръчат пластмасови планки за предния панел, в които ще могат да се поставят дори снимки.

Версията Monte Carlo ще се предлага с всички двигатели на новата Fabia. Моделът разчита на 1.0- и 1.2-литрови бензинови мотори с мощност от 60 до 110 к.с, както и на 1.4-литрови дизели, развиващи между 70 и 104 к.с.

Още през миналата година от Skoda обявиха, че новото поколение на модела няма да разполага с версия RS. Причината е слабия интерес към модификацията.

Тагове: skoda fabia monte carlo
0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    тодор ( преди 9 години )
    Да сложат карираните седалки от гоуфа и ето ти спортна кола за..... шахматисти
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Kakvo obsto imat Fabia i Monte Carlo samo ne razbiram, 4e taka sa krazstili modela? Tova sa dva razli4ni sviata a ako se poiavi6 s tazi taburetka tam ste te ubiat s kamani.
  • #2
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Колега, тва с вазата ще е само в новата версия "лукс" на марката, тука става въпрос за версията спорт. Хората яко са пипнали нещата - има нови брони, даже и спойлер. Само не е ясно какъв спорт ще спортуват закупилите това творение с двигателе от по 60 и 70 к.с., ама карай, те тея дето ще си го купят това горе на снимката толкова и разбират, пък и на рекламата ще има спорт, кво толкова :) :)
  • #1
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    "пластмасови планки за предния панел, в които ще могат да се поставят дори снимки"олеле мислех че вазичката в таблото на старата нова костенурка е върха на щуротията ама това ме уби