IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Vitara на Suzuki

Моделът излиза на пазарите през пролетта

Новата Vitara на Suzuki

Напълно новото поколение на Suzuki Vitara се появи на сцената на автосалона в Париж. Моделът предлага предно или 4х4 задвижване, като ще се появи европейския пазар през пролетта на 2015 г.
Новата Vitara на Suzuki
Информацията около новата Vitara не е особено изчерпателна. Вижда се обаче, че кросовърът е получил по-умерена форма на дизайна, който Suzuki демонстрира с концепцията iV-4. Серийният автомобил разполага с хромирана решетка на радиатора, дневни LED светлини и двуцветно купе. От компанията подчертават, че новата Vitara предлага почти необхватни възможности за персонализация, включително цветове, теми и уникални елементи за екстериора и интериора.
Новата Vitara на Suzuki
Базовата версия на Suzuki Vitara има задвижване към предните колела, а срещу доплащане се предлага и 4х4 система - ALLGRIP, заета от Suzuki SX4 S-Cross. За двигателите се знае единствено, че са бензинови и дизелови, с нисък разход на гориво.

Информация за размерите също липсва, но се предполага, че моделът има сходни габарити с концепцията iV-4. При нея дължината е 4215 мм, широчината – 1850 мм, височината – 1665 мм, а междуосието – 2500 мм.
Новата Vitara на Suzuki
Повече подробности за напълно новата Vitara ще бъдат изнесени през следващите месеци. Пазарната премиера на модела е насрочена за пролетта на следващата година.

Снимки: Suzuki

Тагове: suzuki vitara
0 от 500