IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Интериорът на възродената Lagonda

Луксозният седан излиза в началото на 2015 г.

Интериорът на възродената Lagonda

Нова серия от снимки на възродената Lagonda разкри британският производител Aston Martin. Кадрите дават първи поглед към интериора на луксозния седан, който ще бъде предлаган само на отбрани клиенти от Близкия изток.
Интериорът на възродената Lagonda
Автомобилът, който е създаден изяло по вкуса на клиентите от Близкия изток, разполага с четири индивидуални места, които са разделени от масивна централна конзола. Задните две кресла разполагат с достъп до инфо-развлекателните функции на автомобила, като е наличен и подвижен подлакътник с поставки за чаши и охладител за напитки.

Тапицерията е кожена, украсена със специални мотиви. Всички места разполагат с функции за подгряване и вентилация. Детайлите са от алуминий и естествено дърво.
Интериорът на възродената Lagonda
Информация за останалите екстри и технологии на борда на Lagonda ще бъде изнесена непосредствено преди пазарната премиера на модела, която е насрочена за първата половина на 2015 г.
Интериорът на възродената Lagonda
Възродената Lagonda е продукт на подразделението Q, което се занимава с персонализирането на моделите на Aston Martin. Автомобилът ще бъде предложен в серия от само 100 екземпляра, като ще се произвежда ръчно в завода в Хейдън, Великобритания.

Lagonda, която ще бъде предлагана само на отбрани клиенти от Близкия изток, използва алуминиевото шаси VH, а купето й е изработено от карбон. Двигателят е 12-цилиндров с обем 5.9 литра и мощност от около 600 к.с. Очаква се ускорението от място до 100 км/час да отнема около 4.2 сек.
Интериорът на възродената Lagonda
Интериорът на възродената Lagonda
Снимки: Aston Martin

0 от 500
  • #9
    3 rate up comment 3 rate down comment
    jey leno ( преди 9 години )
    I kato si pomislish che na tezi hubavi sedalki ,shte sedne niakakuv mirizliv cheren arabel,napravo ...........
  • #8
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Колко е хубава!То си личи че е автомобил за специални хора.Е и немските премиуми си ги бива;) Примерно ауди беше изкарало златна s8.Bmw вложиха 5 кила сребро в предната решетка.Ако питате мен това е *** а не това произведение на изкуството.С тая брутална предница тип разгневен сом е доста грозна но това е съвременната евро мода.Всички коли да приличат на грозно разярено животно със отворена паст.
  • #7
    4 rate up comment 1 rate down comment
    RRE ( преди 9 години )
    Do6o 6ti kupia takiva sedialki za Isuzuty
  • #6
    14 rate up comment 1 rate down comment
    FenIX ( преди 9 години )
    Кичозно е за нас обаче за арабеските сигурно даже е семпло ;D
  • #5
    9 rate up comment 4 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 9 години )
    Удивително кичозни "баклавички" - това е точният израз, предвид региона, за който е предназначен. Иначе го харесвам, но, както отбеляза колегата по-долу, не съм чаршафосан арап.
  • #4
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    много кичозен е станали на рапид-а интериора беше малко крещящ но далеч по-добре според менно май поне тук има доста повече място за крака отзад
  • #3
    11 rate up comment 1 rate down comment
    де го оня? ( преди 9 години )
    Дето сега ще каже как GT-R-a ще го скъса на драг?
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Aston изпревариха Citroen и пуснаха Metropolis първи :-)
  • #1
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Бай Коста ( преди 9 години )
    За съжаление не съм отбран клиент от близкия изток.