IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Citroen разкри C3-XR

Моделът излиза на пазара в Китай през декември

Citroen разкри C3-XR

Френската марка Citroen представи своя пореден модел, който ще предлага изключително на пазара в Китай. Това е кросовърът C3-XR, чиято премиера пред публика ще се състои по-късно днес.
Citroen разкри C3-XR
Серийният модел е почти аналогичен с концепцията, която Citroen показа на тазгодишното изложение в Пекин. Виждат се масивна решетка на радиатора, вертикални LED светлини, пластмасови панели за защита на каросерията, панорамен покрив и др. Салонът все още не е показан, като от френската компания разкриват единствено, че той е ориентиран към водача и предлага водещо в класа пространство. Сред екстрите присъстват бутон за стартиране на двигателя, камера за движение на заден ход, инфо-развлекателна система и др.
Citroen разкри C3-XR
Детайлна информация за гамата от мотори също не е разпространена. Ясно е единствено, че Citroen C3-XR ще се оборудва с бензинов THP двигател с мощност 160 к.с., който работи съвместно с автоматична кутия с 6 степени.

Китайският C3-XR има задвижване към предните колела, а за по-добро сцепление на пътя помага системата Grip Control. Тя разполага с няколко режима, като се настройва към условията на пътя и реагира при нужда.
Citroen разкри C3-XR
Кросовърът е разработен от Citroen съвместно с китайската компания Dongfeng специално за местния пазар. Производството му ще стартира през декември, за когато е насрочена и пазарната премиера.

Снимки: Citroen

0 от 500