IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

По какви коли си падат жените и... кучетата

Част от най-странните автомобилни изследвания и класации

По какви коли си падат жените и... кучетата

Експертите редовно провеждат изследвания на автомобилна тематика, които нерядко излизат от стандартните проучвания за продажбата или техническите данни на отделните автомобили. Сред най-странните проучвания са такива като "кой е на подходящия автомобил за първа среща?" или "кой е най-удобният за превоз на кучета?" Предлагаме ви някои интересни класации, дело на учени от Европа и САЩ.
По какви коли си падат жените и...кучетата
Специалистите от компанията Europcar решиха да разберат кои са най-подходящите автомобили за мъжете. В допитването им са участвали над 2000 хетеросексуални англичанки, които смятат, че най-привлекателни са мъжете, притежаващи Audi. Следват BMW и Mercedes-Benz, а като клас машини дамите се спират на роудстъри и кабриолети.
По какви коли си падат жените и...кучетата
По-рано тази година отново експертите от Europcar избраха най-подходящото возило за първа среща. Всеки пети, участвал в допитването, би бил най-впечатлен от суперкола на Mercedes-Benz. Например, от новия AMG GT. Жените пък признават, че най-много им харесват мъжете в големи седани, като Mercedes-Benz S-Class.
По какви коли си падат жените и...кучетата
Сайтът за анонимно търсене на любовници - Illicit Encounters, от своя страна разкри какви коли карат тези, които най-често изневеряват. Оказа се, че това са притежателите на автомобили с марка Audi. Следват тези на BMW и Mercedes-Benz, а четвъртото място е за собственици на Volvo. На обратния полюс - най-верни на своите партньори, са притежателите на Peugeot.
По какви коли си падат жените и...кучетата
Не са подминати и собствениците на кучета. Според американския сайт Autotrader, четириногите любимци се чувстват най-добре в комбито Subaru Outaback, което в началото на тази година смени поколенията си. Второто място е за Nissan Juke, а третото и четвъртото са заети от два германски кросовъра - Volkswagen Tiguan и BMW X3.

Ако искате да продадете колата си, то можете да погледнете статистиката на Autostat. Според нея най-неизгодни за препродажба се оказват Renault Laguna и Jaguar XF, след които се нарежда Cadillac CTS. За три години тези автомобили могат да загубят до 40% от стойността си.
По какви коли си падат жените и...кучетата
Внимателно трябва да се отнасяме и към избора на цвета на автомобила. Изданието iSeeCars пресметна, че е най-изгодно да се инвестира в жълто возило. При него загубата в цената след период от три години е 26.2%. Следват оранжевият цвят с 27.6, зеленият - 31.3, и др.
По какви коли си падат жените и...кучетата
И накрая, за да не се чувствате дискомфортно в колата си и да се притеснявате от околните, не си купувайте Smart Fortwo. Това сочи изследване на CarInsurance. Един от участвалите в допитването казва: "Създава се усещането, че не мога да си позволя истински автомобил."

Снимки: Производителите

0 от 500
  • #14
    0 rate up comment 5 rate down comment
    пора ( преди 9 години )
    Затова откакто се качих на S-класа само това карам - кеф жени, кеф простор, кеф возия, кеф мощ, кеф двигател!!
  • #13
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Germany ( преди 9 години )
    ти с жената в мерцедеса а отзад слугата японец в нисаносубаротоиотата-бъркам ги без емблеми-с кучето.да са си на един акъл.
  • #12
    1 rate up comment 1 rate down comment
    nikito_blend ( преди 9 години )
    Ами ако си жена и имаш куче. За кого по напред да мислиш. :D
  • #11
    10 rate up comment 3 rate down comment
    RRE ( преди 9 години )
    Az moga da vi predstavia klasaciata za nai-haresvanite koli ot geiovete. Citroen DS4, Range Rover Evoque i Mini Coupe.http://***.ledorga.fr/de/gay-car/european-gay-car-2012.html Range Roer Evoque,Citroen DS4 i Mini Coupe sa dostoini predstaviteli na nai-geiska kola na godinata.
  • #10
    12 rate up comment 6 rate down comment
    RRE ( преди 9 години )
    Samo bednite ku4eta si padat po germanski legeni.FACT
  • #9
    4 rate up comment 13 rate down comment
    Germany ( преди 9 години )
    ъхъ тои тия пари ги е изкарал щото е смотан комплексар.логика на човек гледащ розови сериали.истината е че жените ходят при силни индивиди и при животните и при хората просто щото там са на сигурно и те и децата им.пък силните в обществото са избрали-и това е логично-силни коли отговарящи на тях самите.за щастие това е небезизвестната немска премиум троика а не някоя боклучава марка като лексус например.но то е нормално-нормални хора карат нормални коли.безлични сметкаджии и скръндзи карат ...
  • #8
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Чудно що ли?Може би защото собственикът на автомобил за четвърт милион има някой друг лев така да се каже.Съответно това е предпоставка мадамата да се радва на скъпи подаръци,парцалки разходки до приятни местенца за хора с пари -изобщо охолен живот.А ако се окаже някой комплексиран загубеняк дето заради малко секс ще и припише семейният бизнес или дял в някоя богата фирма тя си е свършила работа.
  • #7
    11 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Бягай!Днес оризарските фенове нямат ден.gt-r по-бавно от Порше, сега и това......кучешки коли...
  • #6
    15 rate up comment 23 rate down comment
    iaroslav stanchev ( преди 9 години )
    Споко бе Дошо.Ето и японските коли ги харесват.........кучетата,хахахахахах
  • #5
    28 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    на комплексара с малка или никаква *** му е последната надежда да си купи германски кошник и най-накрая да си намери жена. лошото е че тея жени дет си хващат гадже само заради колата не са много стока и нещастника е обречен да поддържа хем строшен германски варел хем *** селска ***.