IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Infiniti QX70S BlackCarbon акостира в България

Моделът е лимитиран, предлага уникални карбонови елементи и непроменена цена

Infiniti QX70S BlackCarbon акостира в България

Лимитираната серия Infiniti BlackCarbon QX70S стъпи официално на българския пазар, съобщава "Витоша Ауто" ООД, официален дилър на марката. Специалният QX70S е базиран на спортното ниво S Premium, доминира с уникални карбонови елементи и е наличен в серия от само 100 автомобила.
Infiniti QX70S BlackCarbon акостира в България
Спортният пакет от карбонови елементи на
Infiniti BlackCarbon QX70S се състои от дифузьор на предната и задната брони, карбонови бленди за фаровете и предната решетка, карбонови капачки за LED светлините и спойлер за задния капак.

Впечатление правят също така черните и тъмно хромирани детайли на огледалата, релсите на покрива, лайсните на вратите и предната декоративна решетка.

Освен индивидуален екстериор лимитираният
BlackCarbon QX70S предлага и специално изработен интериор. Салонът съчетава лукс и внимание към детайла, като е оборудван с карбонови елементи и стилни пурпурни шевове на кожения салон, волана и тапицериите на вратите. Предлага се и възможност за персонализиране на  скоростния лост.
Infiniti QX70S BlackCarbon акостира в България
Infiniti BlackCarbon QX70S се оборудва с 3.0-литровия V6 двигател на компанията. Дизеловият агрегат се съчетава със 7-степенна автоматична трансмисия, разполагаща с магнезиеви лостчета на волана за ръчна смяна на предавките. Агрегатът генерира мощност от 238 к.с. и 550 Нм въртящ момент, като подсигурява максимална скорост от 212 км/час и демонстрира среден разход на гориво от 8.6 л/100 км.

Специалният модел разполага с богато серийно оборудване, включващо Система за предупреждение при напускане на лентата (LDW – Lane Departure Warning), Система за предупреждение при челен сблъсък (Front Collision Warning), AVM-Around View Monitoring системата на Infiniti за видео наблюдение на 360˚ около автомобила, Интелигентна круиз контрол система (ICC – Intelligent Cruise Control), Система „I-Key” с интелигентен достъп, Автоматично отваряне на багажника, Навигационна система с 30GB HDD памет, RDS-TMC (Traffic Message Channel) и други.
Infiniti QX70S BlackCarbon акостира в България
Също част от серийното оборудване са и системите за активна безопасност Traction Control System (TCS): система за контрол на сцеплението, Anti-lock Braking System (ABS), Cornering Brake Control (CBC): Система за преразпределение на спирачното усилие в завой - предпазва автомобила от поднасяне (свръх завиване) при натискане на спирачките в завой, Electronic Brake force Distribution (EBD): Система за електронно разпределение на спирачното, Automatic Differential Brake (ADB): Система за автоматичен контрол на диференциала, Engine drag torque control (MSR): Система за контрол на съпротивлението на двигателя, Dynamic Brake Control (DBC): Система за динамичен контрол на спирачното усилие и др.

До края на годината Infiniti BlackCarbon ще се предлага при специални условия като цената ще е аналогична на стандартния модел.

Снимки: Infiniti

0 от 500