IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW показа офроуд пикап

Концептът Tristar използва базата на Transporter

VW показа офроуд пикап

Пикап с изявени офроуд способности представи германската компания Volkswagen по време на специализираното изложение в Хановер. Моделът е концептуален и използва базата на последното поколение Transporter.
VW показа офроуд пикап
Volkswagen Tristar Concept, както се нарича машината, е създаден за да отбележи 30-годишнината от появата на първата концепция Syncro на марката. Моделът е базиран на най-новото поколение Transporter, като разполага с отличителен дизайн и повишени възможности за движение извън пътя.

Машината предлага увеличен с 30 мм просвет, предпазни елементи по калниците и броните, 17-инчови джанти с офроуд гуми, лебедка, променена предна част и LED светлини. За разлика от екстериора, който демонстрира офроуд визия, интериорът е оборудван луксозно. Виждат се кожени седалки, подвижна масичка, 20-инчов таблет и дори машина за еспресо.
VW показа офроуд пикап
Задвижващият агрегат на Volkswagen Tristar Concept е 2.0-литров дизел с мощност 204 к.с. и максимален въртящ момент от 450 Нм. Трансмисията е автоматична DSG със седем степени и работи съвместно със системата за задвижване на четирите колела 4MOTION. Силовият тракт позволява ускорение от място до 100 км/час за 10 сек. и постигане на максимална скорост от 185 км/час.

"Volkswagen Tristar Concept представя несравнима комбинация от всички положителни качества на Transporter. Това е демонстрация на възможностите на Т-моделите, които са еталон в своя клас", споделя д-р Екхард Шолц, председател на Volkswagen Commercial Vehicles.

Снимки: Volkswagen

0 от 500