IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Метал-легендите Slayer правят кола за Scion

Вътрешността на машината ще бъде оборудвана като музикално студио

Метал-легендите Slayer правят кола за Scion

Компанията Scion публикува скица на концептуална версия на купето tC, което ще направи заедно хеви-метъл легендите от Slayer. Премиерата на машината ще се състои на тунинг-шоуто SEMA в Лас-Вегас, което ще се проведе в началото на ноември.
Метал-легендите Slayer правят кола заедно със Scion
Моделът ще носи името Scion х Slayer Mobile Amp tC и ще получи агресивна външност, като в екстериора ще бъдет включени елементи, символизиращи рок-бандата. Салонът на автомобила пък ще бъде преработен като музикално студио, като ще бъде оборудван с колони и с 32-инчов монитор за гледане на видео.

Засега няма подробности с какъв двигател ще се придвижва автомобилът на Slayer. Стандартното купе Scion tC се задвижва от 2.5-литров мотор с мощност 180 к.с., който може да работи с 6-степенна механична скоростна кутия или с автомат със същия брой предавки.

На изложението SEMA компанията Scion ще покаже и специална версия на компактното комби xB, създадено заедно със скейбордиста Райли Хоук. Машината е направена в стила от 70-те на миналия век, като ще бъде боядисана в оранжево. Салонът ще бъде оборудван с отсек за съхранение на скейбордове и с аудиосистема от високо качество.

Снимки: Scion

Тагове: scion slayer mobile amp tc
0 от 500