IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini готви изненада за салона в Париж

Италианците най-вероятно ще покажат версия на Aventador с 4 места

Lamborghini готви изненада за салона в Париж

Компанията Lamborghini публикува изображение на свой нов модел, като анонсира премиерата му на предстоящото автомобилно изложение в Париж. Италианците обаче не дадоха никаква друга информация за суперколата.
Lamborghini готви изненада за салона в Париж
Според изданието Car във френската столица ще бъде представен 4-местен концептуален модел, който е построен на базата на Aventador. Това предположение се базира на информация, получена още през 2012 г., според която в Lamborghini подготвят по-практична версия на най-мощната си суперкола. Тя ще носи името Aventador GT.

В края на 2012 г. обаче шефът на компанията Стефан Винкелман даде интервю, в което обяви, че версия на Aventador с 4 места не влиза в плановете на производителя от Сант’Агата. Последните сведения сочат, че тези планове явно са се претърпели сериозна промяна.

В момента моделната гама на Lamborghini се състои от купето Huracan, и от купето и роудстъра Aventador. Първият модел разчита на V10 двигател с мощност 610 к.с, а вторият – на V12 с мощност 700 к.с.

Снимка: Lamborghini

 

Тагове: lamborghini aventador gt
0 от 500
  • #4
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ще бъде тигуан с емблемата на ламбо, а не таурег :Д хахаха
  • #3
    7 rate up comment 12 rate down comment
    калинка ( преди 9 години )
    ще бъда на стадиона,ще бъда облечена с черни джинси и зелена тениска с голямо деколте.Мечтата ми се сбъдна да има футболен клуб като Лудогорец,това е като влюбването,не е да си насила фен на ЦСКА щото трябва да подкрепяш даден отбор.Само вижте преди мач момчетата как се кръстят,те вярват в себе си и се молят за малко касмет.Това е Лудогорец,това е начин на живот.От София съм и не крия ,че Лудогорец е в моето сърце,както на хиляди фенове в цяла България.Успех момчета България е с вас!
  • #2
    8 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Изненадата е Туарег с емблема на Ламборгини :))
  • #1
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Упадък ли? - ха,ха!