IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Още мощност за дизеловия Volkswagen Touareg

Кросовърът получи нов 3.0-литров двигател с 262 к.с.

Още мощност за дизеловия Volkswagen Touareg

Volkswagen оборудва обновената версия на кросовъра си Touareg с нов 3.0-литров дизелов двигател, който развива 262 к.с., съобщиха от компанията. Този агрегат заменя стария дизел със същия обем, но с по-малка мощност - 245 к.с.
Още мощност за дизеловия Volkswagen Touareg
От германския производител допълват, че въпреки нарасналата мощност средният разход на гориво при новия мотор е намален от 7.2 на 6.6 л/100 км. Нивото на вредни емисии СО2 при агрегата е 174 г/км, като той отговаря на екостандарта Euro 6.

Кросовърът с новия двигател ще се появи на пазара през октомври, като за тази модификация на Touareg ще се предлагат още пневматично окачване и редица-онлайн асистенти като Google Earth, Street View и Online traffic information.

Фейслифтът на Volkswagen Touareg бе показан през тази пролет на автосалона в Пекин (Кит). При модела бяха променени оптиката, решетката на радиатора, броните и обзавеждането на салона.

Снимка: Volkswagen

Тагове: volkswagen touareg
0 от 500
  • #31
    4 rate up comment 1 rate down comment
    до Дошо ( преди 9 години )
    Ами до един Tuareg го докарах! Не можах да се извися морално,материални и интелектуално до 15 годишен Сивик с двигател на стар Опел Астра.А бе той не беше ли"тракащ кацерогенен дизел", или само моят е такъв защото са го правили "тъпите гермачета"?
  • #30
    2 rate up comment 3 rate down comment
    сфйх ( преди 9 години )
    kypник
  • #29
    2 rate up comment 3 rate down comment
    фг ( преди 9 години )
    глокник
  • #28
    5 rate up comment 3 rate down comment
    до Дошо ( преди 9 години )
    За себе си разбрах - това,че имам Touareg автоматично ме превъща в ***,живеещ в паралелен свят!Част от растящият брой неграмотни, които купуваме ***!A ти как се определяш,че нещо не мога да те впиша в образ?Високо интелектуален мърморко с готови присъди и най-вече с готови оправдания за нещата които е искал, но не е постигнал?Колкото до образованието,убеден съм,че имам много по-добро от твоето.Както и фактът,че съм доволен от това което работя!А, и от Touareg -а също съм много доволен
  • #27
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Много интересно, колко заблудени хора има по света! Общо взето около 10 000 000 се пръкват на година! :)))
  • #26
    6 rate up comment 2 rate down comment
    много интересно ( преди 9 години )
    Как така,бе разбирачи,всяка година близо 10 000 000 нови потребители избират кола от Фолксваген груп? От една много малка и без всякакво значение и роля на автомобилните пазари преди около 50 год. този концерн се превърна в един от доминиращите в света,но Дошо,Мошо и още някой капацитет са тези, които разкриват колко *** са милиони хора,каращи нещо от групата.Едни от най-вълнуващите марки автомобили също са живи единственно благодарение на "грешната" им политика!Смешни и жалки сте!
  • #25
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    "Компанията отбеляза, че проблемите са в следствие на горещия и влажен климат, извънредните тръгвания и спирания по време на трафик и също така замърсяването, което е така характерно за големите азиатски градове."Ама разбира се бе, не е проблема в немския инжинеринг, ами в глупавите потребители които неправилно употребявали Фолцвагените си в горещ климат и натоварен трафик. Му-ха-ха! Има ли по-големи смешници от ВАГонетките? Е, има - фенчетата им.
  • #24
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    Тази новина предизвика оплаквания и от други собственици на Фолксваген, чиито автомобили също са забавяли ход или са спирали по средата на оживени пътища.В изолирани случаи електронен проблем в контролния модул на мехатрониката на скоростната кутия може да доведе до прекъсване на захранването, се посочва в изявление на австралийския клон на Фолксваген.Засегнатите модели са Голф, Джета, Поло, Пасат и Кади, произведени между юни 2008 г. и септември 2011 г.
  • #23
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    Германският автомобилен гигант Фолксваген отзова близо 26 хиляди автомобила в Австралия за проблем със скоростната кутия, заради който колата може да изгуби мощност по време на движение, предаде АФП.Отзоваването е в резултат на опасенията за сигурността, след като австралийка загина, управлявайки Голф, произведен 2008 г. Колата на 32-годишната жена е забавила ход и е била блъсната от камион отзад на мелбърнската магистрала през 2011 г.
  • #22
    5 rate up comment 5 rate down comment
    до много интересно ( преди 9 години )
    Ами те повечето фенове на ВАГ карат гоуфове, пасати и т.н. и са дали 200% от стойността на автомобила в сервизите, но са си доволни. Аз не съм видял някой фен на ВАГ да признае, че се е прецакал. Те гледат от техните идоли, които трабят че са качествени,а са пълни ***, така говорят и техните фенове. Те друг избор нямат, тъй като фактите говорят, че карат ***, за които са дали много пари защото някой дядка на село водещ се за "майстор" им е казал, че са добри... Еми хал да ви е.