IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Opel Corsa OPC вече е готов

Хот-хечът ще развива мощност от 200 к.с.

Новият Opel Corsa OPC вече е готов

Новото поколение на на хечбека Opel Corsa OPC практически е готово за своята премиера. Поне за това свидетелстват снимките, публикувани от изданието Autoblog.
Новият Opel Corsa OPC вече е готов
Според публикувана информация хот-хечът може да се появи заедно със стандартната Corsa още на автосалона в Париж през октомври, а не на изложението в Женева през март догодина, както се очакваше.

От обичайната тривратка версията Corsa OPC се отличава по преработената си броня и големите джанти в два цвята. Хромираните тръби на изпускателната система са поставени в двете страни, както бе при миналото поколение на версията OPC Nurburgring Edition (при стандартната OPC единичната тръба е в средата). Най-забележимата новост е допълнителният въздухозаборник на предния капак.
Новият Opel Corsa OPC вече е готов
Под капака на хот-хеча е поставен 4-цилиндров двигател 1.6 SIDI Turbo с мощност 200 к.с. и 280 Нм въртящ момент (300 Нм в режим Overboost). За сравнение при предшественика тези показатели бяха 192 к.с. и 230 Нм (266 Нм в режим Overboost).

Снимки: Autoblog

Тагове: opel corsa opc
0 от 500
  • #3
    13 rate up comment 3 rate down comment
    гарга до орел ( преди 9 години )
    то и на теб предницата ти е като на пена-общата от долно ***, а и като имаме предвид ромба с форма на пизда, дето си го турил отзад - работата става трагична!
  • #2
    3 rate up comment 19 rate down comment
    Орел ( преди 9 години )
    Предницата му е като на Фиат, а задницата Мазда. Под капака малко въздух и до тук с американо-немската скука.
  • #1
    18 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тая осичка ще разкаже играта на много домашно наточени "спортисти" на пътя!