IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW подготвя своя X7

Кросовърът ще се появи на пазара след 3-4 години

BMW подготвя своя X7

Изданието Megaobzor разпространи снимка на бъдещото BMW X7, твърдейки, че в германската компания работят усилено върху разработката на модела.
BMW потвърди пускането на X7
Подробности за кросовъра липсват, но вече е известно, че неговата премиера ще се състои в края на 2017 или в началото на 2018 г. Моделът ще се произвежда в американския завод на BMW в Спартънбърг, щата Южна Каролина. Немският концерн ще вложи 1 млрд. щатски долара в модернизирането на предприятието, чийто годишен обем на производство в края на 2016 г. трябва да достигне 450 000 бройки.

Знае се още, че всички модификации на новото BMW X7 ще бъдат със системата за задвижване на четирите колела xDrive и с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Кросовърът ще бъде изграден на платформата 35 up, която ще се използва и за новите поколения на седаните 5-Series и 7-Series.

Благодарение на олекотените материали в шасито, в това число карбон, алуминий, магни и високоякостна стомана новият BMW X7 ще бъде доста лек. В гамата двигатели ще бъде залагано на 6- и 8-цилиндрови бензинови и дизелови двигатели. Ще има и хибридна версия.

Тагове: bmw x7
0 от 500
  • #5
    5 rate up comment 9 rate down comment
    L. ( преди 9 години )
    Поредното недоразумение от Щутгард.
  • #4
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    То си е Х6 бе Дошка, кой е казал, че не е! Само размера е малко по-голям. Едното е малко грозно хипопотамче, а другото дето ще го пускат е майката на хипопотамчето.Не знам, но Санг Йонг започнаха да правят симпатични коли, а тези от симпатични почват от грозни и по-грозни да ги издокарват. явно наистина са решили да заемат нишата на най-грозните коли. Не знам каква е далаверата, но така излиза. Х6 и Q8 ще са в епична борба за приза.
  • #3
    24 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това ли е новият мутромобил? :)
  • #2
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Eeeee, тва ако го пуснат кво ше правят АУДИ? те тамън вадят два нови модела белким изконглокират БВМ и МБ, а след това ще трябва совалка да мислят. Жалко, така се израдвахме в тоя форум, че ще има битка на върха, ама ..
  • #1
    23 rate up comment 1 rate down comment
    Скука ( преди 9 години )
    Обърках се вече от хиксове и номера. Не знам вече кое, кое е.