IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Роуън Аткинсън отново катастрофира

Този път актьорът разби Ford Falcon Sprint от 1964 г.

Роуън Аткинсън отново катастрофира

Британският актьор Роуън Аткинсън, по-известен с името си от едноименния филм Мистър Бийн, отново катастрофира с рядък автомобил. Този път инцидентът се случи по време на състезание на събитието Goodwood Revival.
Роуън Аткинсън отново катастрофира
Роуън Аткинсън в бокса на McLaren по време на състезание от Формула 1. Снимка: Ройтерс 

Според информацията на The Telegraph 59-годишният актьор е бил въвлечен в инцидент на пистата, причинен от други два състезателни автомобила. Аткинсън пилотирал класически Ford Falcon Sprint от 1964 г. когато движещи се пред него автомобили загубили сцепление и се завъртели, след което се ударили един в друг. Актьорът не успял да ги избегне и се забил челно в една от вече катастрофиралите коли.

Роуън Аткинсън не е пострадал при инцидента. Колата му обаче е получила сериозни щети.

Актьорът няма особен късмет с колите. Запаленият автомобилист вече два пъти катастрофира със своя McLaren F1 - веднъж през 1999 и веднъж през 2011 година. Ремонтът на колата при втория инцидент коства цели 910 000 паунда, като отне почти една година.

0 от 500
  • #6
    11 rate up comment 0 rate down comment
    застрахователя ( преди 9 години )
    zoom in,Когато не си предизвикал катастрофа и не си виновен, застрахователният риск не се променя, както и застрахователната група в която е. Автомобилите, които се карат на писта и в състезания имат отделна специфична застраховка, нямаща нищо общо с нормалната такава. Там катастрофите не се броят за такива и нормалната ти гражданска застраховка/каско си остава същата.
  • #5
    21 rate up comment 0 rate down comment
    Минчо ( преди 9 години )
    Представям си го как е изглеждал!Да е жив и здрав!
  • #4
    23 rate up comment 1 rate down comment
    zoom in ( преди 9 години )
    Абе то е ясно, че не ги плаща той, а застрахователят. И най-вероятно вече са го сложили в групата с най-висок застрахователен риск... а може дори и да са му направили отделна още по-рискова група само за него :-)))
  • #3
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Този път, други са предизвикали катастрофата. На писта е нормално и се случват такива неща. Все пак автомобила със сигурност е бил застрахован и едва ли актьора ще го ремонтира от собствения си джоб.
  • #2
    31 rate up comment 0 rate down comment
    LTJ ( преди 9 години )
    Всички знаят, че Аткинсън е голям автоманиак. В общи линии не му дреме за щетите, защото не страда от липса на пари - ще си ремонтира ламарините и пак ще се качи. Само да е жив и здрав :)
  • #1
    26 rate up comment 0 rate down comment
    Кико ( преди 9 години )
    Ееее, той не се спря! Явно бензинът му е в кръвта :)