IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Renault Koleos е готов

Технически кросовърът ще бъде почти идентичен с Nissan X-Trail

Новият Renault Koleos е готов

Новото поколение на Renault Koleos е почти готово и ще се появи пред публика през следващата година. Това съобщава изданието Worldcarfans, което публикува снимки от тестовете на кросовъра.
Новото Renault Koleos е готово
Технически той ще бъде почти идентичен с показания по-рано тази година Nissan X-Trail. За разлика от модела на японците, френската машина обаче няма да се предлага  със 7 места. Като цяло дизайнът на Koleos ще следва стила на някои от последните модели на Renault - кросовъра Captur и концептуалните R-Space и Initiale Paris.

Машината е изградена на нова платформа - CMF, но ще запази шасито на настоящото поколение - McPherson отпред и многоточково отзад.

Силовите агрегати на кросовъра ще бъдат заимствани от Nissan X-Trail. За Европа моделът ще се предлага с 1.6-литров бензинов мотор с мощност 163 к.с. и 1.6-литров дизел, развиващ 130 к.с. Скоростната кутия е вариаторна, а задвижването ще бъде или предно, или и към четирите колела.

Снимка:  Worldcarfans

Тагове: renault koleos
0 от 500