IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai разкри серийния ix25

Засега конкурентът на Nissan Juke е насочен само към пазара в Китай

Hyundai разкри серийния ix25

На започналото тези дни автомобилно изложение в Ченду компанията Hyundai показа серийната версия на компактния кросовър ix25. Моделът на корейския производител ще трябва да се бори за клиенти с автомобили от калибъра на Nissan Juke.
Hyundai разкри серийния ix25
В основата на новия кросовър на Hyundai е платформата на първото поколение Kia Soul. Габаритите на модела са 4720 мм дължина, 1780 мм широчина, 1630 мм височина и междуосие от 2590 мм.
Hyundai разкри серийния ix25
Дизайнът на ix25 е в стила на новата философия на корейците – Fluid Sclupture 2.0, като се отличава с 6-ъгълната решетка на радиатора, черните лайсни по цялата каросерия, вертикалнто разположените фарове срещу мъгла, както и скритите в задната броня тръби на изпускателната система.
Hyundai разкри серийния ix25
Автомобилът ще се предлага на първо време само в Китай, като са предвидени два бензинови двигателя с обем 1.6 и 2.0 литра. И двата мотора могат да работят както с 6-степенна механична скоростна кутия, така и с автоматична трансмисия със същия брой предавки.
Hyundai разкри серийния ix25
Засега от Hyundai запазват мълчание дали кросовърът ще се предлага и на други пазари. Машината ще се появи в продажба на 9 октомври, като цените стартират от 22 400 щатски долара.

Снимки: Hyundai, Carnewschina
 

Тагове: hyundai ix25
0 от 500