IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota представи Tundra TRD Pro

Пикапът има фокус върху офроуда, използва 5.7-литров V8

Toyota представи Tundra TRD Pro

Японският производител Toyota показа офроуд версията на своя пикап Tundra. Моделът носи името TRD Pro и ще излезе на пазара в Северна Америка в края на месец септември.
Toyota представи Tundra TRD Pro
Моделът е разработен от спортното подразделение Toyota Racing Development (TRD) и се отличава както със стилистични, така и с механични промени. Визията му е по-спортна, като акцентира върху различните брони и 18-инчовите джанти с офроуд гуми Michelin. Окачването пък е обзаведено с нови пружини и амортисьори, които доставят по-голям просвет. Нова е и изпускателната система - TRD с две крайни тръби.

Интериорът също се отличава със специално оборудване, което включва кожена тапицерия с контрастиращи шевове, различни стелки, различни контролни уреди и скоростен лост TRD.

Задвижващият агрегат е познатия 5.7-литров V8 двигател, генериращ 386 к.с. и 543 Нм. Той се куплира с 6-степенна автоматична скоростна кутия, която задвижва и четирите колела.

Цените на Toyota Tundra TRD Pro в Северна Америка стартират от 41 285 долара.

Снимки: Toyota

Още по темата:
Показаха новата Toyota Tundra

Toyota Tundra ще върви и с дизел

0 от 500
  • #25
    12 rate up comment 1 rate down comment
    doc ( преди 9 години )
    S tazi mashina se stiga i na severniya polyus!Spravka - 5 gear !
  • #24
    14 rate up comment 2 rate down comment
    до:: до богатия ( преди 9 години )
    Богат съм да, но не на пари, а на съвсем други неща, които на теб явно ти липсват.Вилата ми се намира между селата Разсоха и Калайджии в местността Дуровци. Водят го уж за село, но никога не е било, а е по-скоро махала. Има няколко вили. Път до там никога не е имало, а само черен такъв. Заповядай ми на гости. Покрива на вилата ми се вижда на Гугъла. Ако ти успееш да дойдеш до там с Голф, Поло или какъвто е да е друг нормален автомобил 4х2 ти подарявам вилата и колата си. Навит ли си?
  • #23
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Кат не ти харесва карай Лупо или гейбитъл бре. Смех.
  • #22
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Къде ще се вреш в балкана с това, голямо е колкото Газка...
  • #21
    21 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Поклонете се пред офроуд боговете, нискоинтелигентни,тесногръди немски фенове.
  • #20
    24 rate up comment 5 rate down comment
    Нев до нормалните ( преди 9 години )
    "Намерете по-долу в коментарите един фен на Тойота който да не е агресивен,злобен,с просташки изрази,персонални обиди. Поне да имахте наистина по една Тойота,да излезете от измисления си свят!"А според теб НОРМАЛНО ли е, под статия за Тойота, и то за модел получил световно признание, а не само критични оценки от *** немски фенчета/поклонници, първите 3 коментара да са отрицателни, агресивни, злобни, и просташки? Като няма какво да кажете, замълчете си и подминете!
  • #19
    6 rate up comment 17 rate down comment
    до нормалните ( преди 9 години )
    Намерете по-долу в коментарите един фен на Тойота който да не е агресивен,злобен,с просташки изрази,персонални обиди. Поне да имахте наистина по една Тойота,да излезете от измисления си свят!
  • #18
    8 rate up comment 18 rate down comment
    до богатия ( преди 9 години )
    С вилата в Балкана и Тойота Ленд Круизер -толкова си комплексиран,че светиш.Я кажи къде ти е вилата,че да ти дойда на гости с един Голф или Поло.
  • #17
    14 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    кво ше правя с Тундрата в твойто село бе селски?!?!?! даже на плажа ви не стъпвам че сте го направили на селско сметище! ай карай си голфа в умрелото село и спри да ръсиш мозък!
  • #16
    7 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Преди време се разминах на тророара с две момичета точно до досегашния нодел на Тундрата и ги чувам: А,бе,това е голямо колкото стаята ни!А онзи от Еленския балкан да заповяда във Варна да завърти само едно кръгче на "адвокатската" градинка. Феновете на YouTube ще се освежат яко, а той нека се има за велик с камиона си.