IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващият Nissan Leaf ще е с два пъти по-голям пробег

Електрическият хечбек ще може да изминава над 300 км с едно зареждане

Следващият Nissan Leaf ще е с два пъти по-голям пробег

Следващото поколение на електрическия хечбек Nissan Leaf ще излезе през 2016 г, като ще бъде с близо 2 пъти по-голям пробег от сегашното, съобщава изданието AutoExpress, като разкрива и други подробности за машината.
Следващият Nissan Leaf ще е с два пъти по-голям пробег
Според информацията инженерите на Nissan са взели под внимание оплакванията на собствениците на настоящата генерация на модела. Критиките са свързани най-вече с външния вид на хечбека, който според мнозина не е особено привлекателен, както и със сравнително малкия му пробег с едно зареждане.

Затова приемникът на Leaf ще получи по-традиционен дизайн с V-образна решетка на радиатора в стила на последните модели на Nissan. Батериите на хечбека също ще бъдат подобрени и пробегът му с едно зареждане от 199 км при сегашното поколение ще бъде увеличен до над 299 км. Ще бъде пусната и по-евтина версия на модела, която ще запази сегашните параметри.

Предвижда се и пускането на серийна версия на електрическия хечбек, която ще се продава под марката Infiniti. Моделът ще се превърне в серийна версия на концепцията LE и излезе на пазара заедно с новия Nissan Leaf през 2016 г.

Снимка: Nissan

Тагове: nissan leaf
0 от 500