IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Brabus показа луксозен офис на колела

Ванът Business Lounge ще се прави единствено по поръчка

Brabus показа луксозен офис на колела

Компанията Brabus използва автосалона в Москва за да покаже своя ван Business Lounge. Той е създаден за клиенти, на които оборудването и комфорта при новия Mercedes-Benz V-Class им се струва недостатъчно.
Brabus показа луксозен офис на колела
Модификацията претендира да бъде един от най-луксозните офиси на колела в цял свят. Тя се различава от стандартния Sprinter, на който е базирана, по решетката на радиатора, модернизираната предна броня със светодиоди, новите хромирани тръби на изпускателната система и 18-цоловите джанти от лека сплав.
Brabus показа луксозен офис на колела
Зад тонираните стъкла на този микроавтобус е „скрит“ шикозен салон, който се предлага в две версии – с 4 или 6 места. Подът е направен от натурално дърво, а всяко кресло е обвито с комбинация от скъпа кожа и алкантара. Електрическите седалки имат функция за запаметяване, както и системи за масаж, подгряване и охлаждане.
Brabus показа луксозен офис на колела
Освен това в интериора има смъкващи се масички, кафеварка, хладилник, индивидуални лампи за всеки пътник, 8 USB-изхода, както и 3 контакта, осигуряващи електричество с напрежение 220 волта. На разположение на возещите са също няколко цветни дисплея, включително голям 42-инчов екран, аудиосистема с мощност 1200 вата, информационно-развлекателна система Brabus Media Center, връзка с интернет, конзола PlayStation 4, система за домашно кино, която е свързана и с камерите, следящи за случващото се около автомобила.
Brabus показа луксозен офис на колела
Засега от Brabus не бързат да обявят цените на минавана си. Но уточняват, че той ще се произвежда само по предварителна поръчка.

Снимки: Brabus
 

Тагове: brabus business lounge
0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 3 rate down comment
    POW ( преди 9 години )
    @VolanadjiaКоригираха се.Иначе идеята е доста безумна, защото колкото и да се пудри тоя Sprinter си остава товарен бус, който вози като такъв
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Един там ( преди 9 години )
    На мен, ми е по-интересно, колко броя, реално ще се продадат от този бус.Безспорно е интересен от техническа и дизайнерска гледна точка, ама нещо не виждам, кой и за какво ще придобие тая машина ...Мнения ?
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Volanadjia ( преди 9 години )
    Прави се аналогия с оборудването във V-klasse. Между другото все още не мога да си обясня практическото приложение на така наречените мобилни офиси, при положение, че един кемпер на същата база предлага същото пространство и опция да подремнеш. Но вероятно има хора, на които това оборудване ще им е предостатъчно и функционално.
  • #1
    10 rate up comment 0 rate down comment
    POW ( преди 9 години )
    Това не е V-class, a Sprinter ;)