IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Cadillac ще е готов със съперника на BMW M3 през 2016 г.

Модификацията ATS-V ще получи двигател с мощност над 420 к.с.

Cadillac ще е готов със съперника на BMW M3 през 2016 г.

Компанията Cadillac ще покаже „напомпания“ си седан ATS-V през 2016 г. Машината се тества на Северната дъга на „Нюрбургринг“ и е готвена за съперник на BMW M3 и Mercedes-Benz C63 AMG, съобщава Wordlcarfans.
Cadillac ще е готов със съперника на BMW M3 през 2016 г.
Очаква се автомобилът да получи 3.6-литров туин-турбо V6 двигател, чиято мощност ще превишава 420 к.с. Техническите характеристики на модела засега не се разкриват, но се знае, че той ще бъде със задно предаване, а системата за задвижване на четирите колела ще се предлага като опция.

Около година по-рано – през 2015, Cadillac ще пусне на пазара обновения стандартен ATS. Той ще получи напълно нова предна част, като ще се предлагат и допълнителни цветове на каросерията, както и съвременни системи за повишаване на комфорта и безопасността.

Моделът ще получи технологията Siri още в базовото си оборудване. Тази система позволява гласово управление на мобилните устройства и озвучава получени текстови съобщения.

Обновеният Cadillac ще бъде показан на автосалона в Лос Анджелис през ноември тази година. Ще има и версия с две врати, която ще се появи няколко месеца по-късно.

Снимка: Worldcarfans

Тагове: cadillac ats-v
0 от 500