IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Maserati тества кросовъра Levante

Появиха се първите снимки на серийната версия на модела

Maserati тества кросовъра Levante

Компанията Maserati започна тестове на прототип на своя първи кросовър – Levante. Снимки на новия модел бяха публикувани от интернет-изданието Worldcarfans.
Maserati тества кросовъра Levante
В основата на тестовата машина е последният сериен модел на италианската марка – седана Ghibli, който бе показан през пролетта на 2013 г. До този момент за външния вид на машината можеше да се съди единствено по концепта Kubang, както и по скиците на модела, които бяха представени за патент.

Известно е, че в гамата двигатели на Levante ще бъдат включени 3 мотора. Това са 3.0-литров бензинов V6 агрегат с 350 и 425 к.с., отново бензинов V8 с обем 3.8 литра и мощност над 530 к.с, както и турбо-дизел с 3 варианта – 250, 275 и 340 к.с. Всички агрегати работят в комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия.
Maserati тества кросовъра Levante
По-рано се твърдеше, че Levante ще получи шасито на Jeep Grand Cherokee, но през пролетта на 2014 г. от компанията опровергаха тази инфорация. На базата на кросовъра на Maserati обаче ще бъде изграден първият кросовър на Alfa Romeo, който ще се казва Giulietta Cross.

Снимки: Worldcarfans

 

Тагове: maserati levante
0 от 500