IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki връща Vitara на сцената

Дебютът на модела ще бъде след месец в Париж

Suzuki връща Vitara на сцената

Компанията Suzuki показа първата официална снимка на нов сериен кросовър, който ще се продава под името Vitara. Моделът на японците с това название се появи на пазара през 1988 г., като в момента на някои пазари се предлага третото му поколение. Премиерата на машината ще се състои на автосалона в Париж в началото на октомври.
Suzuki връща Vitara на сцената
Според представител на Suzuki, новата Vitara ще представлява сериен вариант на концептуалния iV-4, показан на изложението във Франкфурт през миналата есен. Първоначално този прототип бе създаден, за да покаже дизайна на бъдещите модели на японците, но сега е взето решение той да се появи и в серийно производство.

Габаритите на iV-4 са дължина от 4215 мм, широчина – 1850 мм, височина -1665 мм и междуосие от 2500 мм. Очакванията са стандартното Suzuki Vitara да запази тези размери. Кросовърът ще се предлага с предно предаване, а системата за задвижване на четирите колела ALLGRIP ще е достъпна като опция. Все още няма яснота на какви двигатели ще разчита моделът, но от Suzuki твърдят, че това ще са икономични бензинови и дизелови мотори.

Кандидат-купувачите на Vitara ще имат огромен избор за индивидуализиране на техния автомобил, благодарение на големия набор от цветове и различни допълнителни елементи по каросерията. Продажбите в Европа ще стартират през пролетта на 2015 г., като предстои да научим и цените на модела.

Снимка: Suzuzki

Тагове: suzuki iv-4 suzuki vitara
0 от 500