IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мини-количка разкри Land Rover Discovery Sport

Компания за производство на играчки показа как ще изглежда всъдеходът

Мини-количка разкри Land Rover Discovery Sport

Официалната премиера на новия Land Rover Discovery Sport е насрочена за 3 септември, но компания за производство на малки колички разкри как ще изглежда всъдеходът.
Разкриха Land Rover Discovery Sport
Досега автомобилът на няколко пъти бе сниман по време на тестове, но там старателно бе скрит под камуфлаж. Самата компания Land Rover също пусна официален видео-клип, в който можеше да се види салона му. Като цяло обаче кросовърът в целия си вид така и не се появи пред публика.

Изданието Worldcarfans публика снимката, от която се вижда, че дизайнът на автомобила се приближава доста до този на Discovery Vision Concept, който бе показан по време на автосалона в Ню Йорк през април тази година. Разликите са във вратите, които при концепта се отваряха срещуположно. При серийната версия също така прозорците ще бъдат по-големи.

Въпреки, че има Discovery в името си, новият модел няма да има почти нищо общо с класическия всъдеход от легендарното семейство. В основата на модела ще бъде показана удължената платформа - LR-MS, на Range Rover Evoque, а в гамата на компания новата машина ще заеме мястото на Freelander.

Знае се още, че Land Rover Discovery Sport ще се предлага със 7 седалки. Двигателите ще бъдат 4-цилиндрови бензинови и дизелови турбо-мотори, а топ-версията ще може да се похвали с 3.0 литров V6 с компресор.

Снимка: Worldcarfans

0 от 500