IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault представи руското Sandero

Хечбекът ще се предлага с агрегатите на седана Logan

Renault представи руското Sandero

Компанията Renault показа версията на хечбека Sandero, която ще се предлага на пазара в Русия и ще бъде произвеждана от местния партньор на французите – АвтоВАЗ. Продажбите на модела ще стартират на 4 септември.
Renault представи руското Sandero

Дизайнерите на Renault са променили предната част, като са я съобразили с ектсериора на седана Renault Logan. В същото време предната броня и фаровете против мъгла се различават от версията на Dacia, която се предлага на други пазари. Обновен е и интериора, който е по-съвременен. За модела вече ще се предлага навигация Media Nav.
Renault представи руското Sandero
В началото на октомври ще се появи и всъдеходната версия Sandero Stepway, която също ще се произвежда от АвтоВАЗ. Предвижда се до края на 2015 г. общото производство на трите версии на модела – Sandero, Sandero Stepway и Logan, да достигне 170 000 единици.

Засега не се съобщават двигателите, на които ще разчита новото Renault Sandero. Най-вероятно те ще бъдат същите като при Logan – два 1.6-литрови бензинови мотора с мощност 82 и 102 к.с. Сегашното поколение на модела се предлага с 1.4-литров агрегат (75 к.с.) и с 1.6-литров (102 к.с.).
Renault представи руското Sandero
Цените на новото Renault Sandero няма да се променят в сравнение със сегашното поколение. То се предлага за 380 000 рубли (7900 евро) при версията с 1.4-литров мотор, докато тази с 1.6-литровия двигател и най-високото ниво на оборудване достига 501 000 рубли (10 400 евро).

Снимки: АвтоВАЗ
 

Тагове: renault sandero
0 от 500