IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първият китайски модел на Infiniti

Компанията показа удължената версия на Q50L

Първият китайски модел на Infiniti

Първият китайски модел на Infiniti
Снимка: Infiniti

Японският производител на премиум автомобили Infiniti разкри удължената версия на модела Q50, която ще предлага изключително в Китай.

Машината носи името Q50L и е първата, която Infiniti произвежда на територията на Китай. В сравнение с познатия в Европа Q50 удълженият вариант разполага с увеличена с 48 мм дължина, като има междуосие от 2898 мм.

Infiniti Q50L се задвижва от 2.0-литров бензинов двигател с турбо, който генерира 210 к.с. и 320 Нм. Той се куплира със 7-степенна автоматична трансмисия с два съединителя, която предава въртящия момент към задните колела.

В оборудването на колата са включени опции като steer-by-wire (технология за управление, при която волана и гумите не са свързани с механична връзка), активен контрол на лентата (поддържа автоматично правилната лента), предупреждение при челен сблъсък, интелигентен спирачен асистент, аудиосистема с 14 тонколони и др.

Infiniti Q50L няма да се предлага в Европа и САЩ, той е предназначен изключително за пазара на Китай, където подобни автомобили са много търсени. На Стария континент обаче ще бъде предложен удълженият вариант на модела Q70, който Infiniti показа в Ню Йорк през април.

Тагове: infiniti q50 infiniti q50l
0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Аууу и хомосексуалисти ли имало във форума? Не сме хомофоби, но такива предложения на сбирките на фолк с ваген клуб си ги разглеждай. Мерси.
  • #4
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Само на теб ли не е ясно кой е бе, ***? Това е "прословутия" гоуф, който се продава в 255 разновидности, в т.ч. и алуди-"премиуми" до А8 !
  • #3
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хаха, Тойота се е наложила с повече продажби в Европа без германски дизайнери.Пък и по-добре изглеждат Тойотите от германските табуретки.
  • #2
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Китайците ще трябва да сепостараят още няколко десетки години, като корейците, преди да започнат да изкарват нормални коли. Но и това време ще дойде. По-добре да не чакат десетилетия, ами да наемат веднага немски дизайнери, както направиха Киа и Хюндай, че да могат да направят нормално изглеждащ автомобил. Заради това и и30 и Сиид се наложиха в Европа малко по-малко. Защото имат европейски вид. Да видим на китайците, кога ще им уврат тиквите.
  • #1
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Минчо ( преди 9 години )
    Голям автомобил с малки седалки за малки китайчета!