IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Висша акробатика с мотор

Най-невероятната катастрофа, която сме виждали (Видео)

Висша акробатика с мотор

Невероятна каскада на пътя, на която би завидял дори Чък Норис, направи моторист от Беларус.

Двуколесната пистова машина се забива в задната част на автомобил, а мотористът се озовава на крака върху покрива на колата. Изпълнението е толкова невероятно, че надали някой би повярвал, ако не бе заснето с камера.

Инцидентът се е случил в района на град Могильов.

 

0 от 500
  • #11
    4 rate up comment 0 rate down comment
    POW ( преди 9 години )
    Пич, ако разбираш руски потърси инфо от първоизточниците. Аз там видях, че става дума за града. Пък и ако беше малко по-наблюдателен, вместо да ми влизаш остро, да беше видял детайлите - осветление като в градска среда, реклами по стълбовете като в градска среда, а в далечината всъщност се вижда една висока сграда...другото е трудно да се оприличи дали са само дървета, не е HD все пак.За съжаление си прав, че близо всички 'шофери' в БГто не знаят правилата, аз не съм от тях ;)
  • #10
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Значи, гледах дългата версия на клипа и не виждам никъде сгради в далечината на няколко километра. Или това е извънград или ако е град е някакъв околовръстен път. На околовръстните пътища, лявата лента пак е за бързо движение а дясната за бавно. Това че ти си нямаш елементарна представа от правилника, че си пльоснал и сумати плюсове, все едно всички шофьори в България не знаят елементарните правила за движение. Когато нямаш книжка или си си купил такава и нямаш представа от правилника, недей да се излагаш с глупави изцепки.
  • #9
    15 rate up comment 1 rate down comment
    POW ( преди 9 години )
    @Анонимният дето разсъждава кой прав, кой кривВъпросната катастрофа се случва в град Могилев.Не знам имаш ли книжка, но в крадски условия можеш дакараш в която си искаш лента...по закон.Никой не му е крив на мотоциклетиста, че не си съобразява скоростта и не индикира каква маневра мисли да предприеме. Човекът със 7-цата си се престрои с мигач, така че мотоциклетиста си е виновен сам.
  • #8
    3 rate up comment 0 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    Днес доста се смях докато гледам клипа няколко пъти. Не очаквах, че от такова тъпо заглавие ще се получи нещо подобно. Това е един от малкото клипове, да не кажа втория, дето съм си сложил в любимите. Първият е обиколката на Focus RS на Нурбургринг за под 8 минути, когато Меган още се мъчеше да постави с 10 секунди по-бавен официален рекорд.
  • #7
    5 rate up comment 0 rate down comment
    nikito_blend ( преди 9 години )
    Тоя какъв късмет изкара, ако не се беше качил щеше да е на парчета.
  • #6
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Няма значение по каква причина караш бавно. По правилник, като искаш да караш бавно се пристрояваш в дясната лента. Нямаш работа в лентата за изпреварване, когато караш бавно. Тоя отпред е чакал този да го изпревари, за да предприеме и той изпреварване, ама е видял, че няма да дочака и е тръгнал да изпреварва. През цялото време е наблядавал ситуацията през лявото огледало и започва изпреварване. В това време моториста явно изнервен, че автомобила, който прави записа е запушил лявата лента, решава да изпревари от дясно, докато прави тази опасна маневра, този пред него не гледа задното огледало а следи палакя запушил лентата за изпреварване и прави маневра за изпреварване с което изненадва мотоциклетиста и стана белята. За цялата ситуация е виновен автомобила от който е направен записа, не че мотоциклетиста няма вина, тъй като изпреварване от дясно е забранено и тука ясно се вижда една от причините поради, която не трябва да се прави.
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Повече инфо2 ( преди 9 години )
    *** сайт.това е линка който написах:***.yout**e.com/watch?v=7vd_OuqUAaIЗаменете звездите със ub
  • #4
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Повече инфо ( преди 9 години )
    Това е клипа с повече кадри преди този клип. От него се вижда, че колата с камерата кара по-бързо, но изглежда че стигат да участък който изисква по-ниска скорост (камери или нещо друго). При което тя започва да се движи със скоростта на останалите коли. От там нататък вече кой какво погледнал в огледалото или пред него преди да направи маневра това вече е друг въпрос.
  • #3
    21 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    КЪСМЕТ! Тоя да ходи да пали свещ в църквата. А иначе тоя от който автомобил е направен записа, трябваше моторджията и шофьора на другия автомобил в който се блъсна мотора, да слязат и да му сцепят главата. Цялата случка се случи заради него. Кара бавно в лентата за изпреварване и явно му бипкат и светят, но той не зацепва, чак хората са се принудили да изпреварват отдясно. Трябва да ви кажа, че това явление много често го срещам у нас, особенно популярно е сред жените, карат бавно в лентата за изпреварване и нито звукова, нито светлинна сигнабизация ги трогва. Карат втренчени на 3 метра пред колата и карат като зомбита.
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ibasi zmiata!