IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Скок в точното време

Луд норвежец прескочи движеща се със 153 км/час кола (Видео)

Скок в точното време

Животът в Норвегия не е особено интересен, все пак в скандинавската държава всичко е подредено и предсказуемо. Това обаче явно не се отразява особено добре на Никлас Страндбратен. Кой е той ли? До вчера най-обикновен норвежец, а днес - интернет звезда. Младият мъж буквално взриви мрежата, след като по-рано тази седмица качи в YouTube невероятна и много опасна каскада.

Той прескочи кола, която лети към него със скорост 153,4 км/час. Излишно е да уточняване, че опитът е бил само един, за радост успешен.

Никлас Страндбратен споделя в мрежата, че се е решил на каскадата, след като гледал в YouTube видео на подобно изпълнение. "Видях как едно момче прескочи движещо се със 130 км/час Lamborghini Gallardo. Беше невероятно красиво, реших и аз да се пробвам".

Нямаме информация дали постижението на Никлас Страндбратен е рекордно, но трябва да уточним, че прескочената от него кола - Audi R8, е с цели 10 см. по-висока от Gallardo.

 

0 от 500
  • #9
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Борис ( преди 9 години )
    ... и да, действително е *** - първо защото показва и насърчава опасни действия и второ, защото се опитва да си спечели евтина слава, без да има топките да скочи наистина
  • #8
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Борис ( преди 9 години )
    За добро или за лошо видеото е фалшиво. Около 1:40 може да се види как нещо бяло върху пътя вляво от краката му плавно се стопява и изчезва. Явно е имало редакция.Ето видеото с Ламборджинито:https://***.youtube.com/watch?v=ZAmq0sxLEDMРазликата е голяма, а и ***, който скача е здравеняк, а не хилав *** с крака като клечки.Въпросния норвежец просто отчаяно се опитва да си рекламира смотаната песен.
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    FenIX ( преди 9 години )
    Явно на някои хора толкова им е безмислен живота, че си го рискуват за 15 минути слава и малко адреналин. Прилича ми на оня джигит от Украйна май беше дето караше като луд по улиците. Май вече не е сред живите.
  • #6
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Най факано е за шофьора. В случая той нищо не печели а само може да загуби. Ако опита е успешен, славата я обира скачача ако е неуспешен, ако блъснеш човек с над 150км.ч. освен че ще го убиеш и после ще го лежиш, защото това си е напълно умишлено каране със висока скорост срещу човек, пък нищо че те е помолил. Освен това, пораженията по колата ще са доста. Тоест, хем затвор, хем скъп ремонт, и кой знае колко пари кръвнина ще трябва да плати на семейството. От всякъде простотията е голяма и скачача, трябва да е супер благодарен, че шофьора се е навил.
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дано не чуем след някой друг месец, че при подобен опит е станала злополука!
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Любопитен ( преди 9 години )
    Шофьорът.... баси нервите. Браво.
  • #3
    14 rate up comment 2 rate down comment
    anonimen ( преди 9 години )
    tozi e palen glypak!!!!!!
  • #2
    14 rate up comment 3 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    ***.
  • #1
    5 rate up comment 10 rate down comment
    reventon ( преди 9 години )
    mnogo e qko