IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

SUV визия за следващите Meriva и Zafira

Минивановете на Opel следват тенденциите на пазара

SUV визия за следващите Meriva и Zafira

SUV визия за следващите Meriva и Zafira
Настоящото поколение на Meriva. Снимка: Opel

Следващите поколение на минивановете на Opel - Meriva и Zafira, ще получат напълно нов дизайн, който ще заложи на типичните за SUV автомобилите елементи. Това обяви Карл-Томас Нойман, главен изпълнителен директор на компанията, пред Top Gear.

Следващите поколения на двата семейни модела ще бъдат създадени според клиентските изисквания, обясни Нойман през британското издание - "И Zafira, и Meriva създадоха напълно нови сегменти на пазара, но сега са прекалено големи и скъпи за семействата, които са основните им клиенти. Хората искат автомобили, които изглеждат като SUV, и ние ще им ги предложим".

От изказването на главния изпълнителен директор на Opel не става ясно какво точно можем да очакваме от новите Meriva и Zafira. По-рано обаче бе съобщено, че и двете машини ще използват платформа на PSA Peugeot Citroen. За следващата Meriva вече се знае, че ще излезе на пазара през 2016 година и ще се произвежда в завода на GM в Сарагоса, Испания.

Тагове: opel meriva opel zafira
0 от 500