IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda тества новия Superb

Флагманът на марката ползва дизайна на концепта VisionC

Skoda тества новия Superb

Чешката компания Skoda започна пътни тестове на флагмана си – новото поколение на седана Suberb, съобщава китайското изданието Autohome, което публикува и шпионски снимки на прототипа на модела.
Skoda тества новия Superb
Ако се съди по изображенията, външността на седана е изпълнена изцяло в стила на концептулния модел Skoda VisionC. По-рано се твърдеше, че моделът ще има напълно нов външен вид, както и напълно нови електронни системи за помощ на водача. В основата на модела е модулната платформа MQB на Volkswagen.
Skoda тества новия Superb
Моделът ще получи двигателите на показания по-рано тази година Volkswagen Passat от осмо поколение. Това са бензинови мотори с обем между 1.4 и 2.0 литра (мощност от 125 до 280 к.с.), и дизели с обем 1.6 и 2.0 литра, развиващи от 120 до 239 к.с. Предвижда се и хибридна версия с 1.4-литров бензинов TSI двигател и електромотор.
Skoda тества новия Superb
Вече е ясно, че новата генерация на Skoda Superb ще се появи пред публика през 2015 г., като най-вероятно това ще стане още на автосалона в Женева през март.

Снимки: Autohome

Тагове: skoda superb skoda visonc
0 от 500