IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Истинска джобна ракета

ABT представи Audi S1 с 310 к.с.

Истинска джобна ракета

Истинска джобна ракета
Снимка: ABT

Своя версия на Audi S1, напомпана до 310 к.с., представи ателието ABT Sportsline. Джобната ракета е базирана на версията Sportback, като се отличава и с лек оптичен тунинг.

Доработеният от ABT Sportsline компактен автомобил се задвижва от 2.0-литров TFSI двигател с четири цилиндъра, който при стандартната версия на Audi S1 Sportback развива 231 к.с. и 370 Нм. В този случай обаче стойностите са увеличени до 310 к.с. и 440 Нм.

Информация за динамичните характеристики на доработената кола липсва, но се знае, че стандартният S1 Sportback ускорява от място до 100 км/час за 5.9 секунди и развива максимални 250 км/час.

Освен с оптимизиран двигател, тунингованият модел на Audi разполага с ново окачване, което редуцира просвета с 30 мм. Нови са и джантите с размер 18 инча, които са обути с гуми с размер 225/50 R18.

Доработката на ABT Sportsline може да бъде приложена и версията с три врати - S1. Към момента обаче цени не се посочват.

Още по темата:
Audi представи S1 и S1 Sportback
В Audi признаха за бъдещо RS1
Превърнаха Audi A1 в болид за рали-крос

 

 

0 от 500