IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на Citroën C3-XR

Компактният кросовър ще има премиера в Гуанджоу

Първи снимки на Citroën C3-XR

Първи снимки на компактния кросовър на Citroën разкри изданието CarNewsChina. Автомобилът носи името C3-XR и ще има премиера на автосалона в Гуанджоу, Китай.
Първи снимки на Citroën C3-XR
Най-големият автомобилен пазар в света - Китай, е изключително важен за френския производител, който в последните години изпитва затруднения заради свиващите се продажби в Европа. Именно затова Citroën проектира специални модели за необятния пазар на Китай. Новият C3-XR е третата такава машина, като преди нея видяхме DS 5LS и DS 6WR.
Първи снимки на Citroën C3-XR
В гамата на Citroën новият C3-XR ще бъде позициониран между моделите 2008 и DS 6WR. Той ще се предлага с четирицилиндрови двигатели, сред които и 1.6-литровия турбо агрегат, генериращ 163 к.с.
Първи снимки на Citroën C3-XR
Автомобилът ще се произвежда в Китай от джойнт венчъра Dongfeng Peugeot-Citroën. Не е изключено обаче моделът да се качи и на поточните линии във Франция, където да се произвежда за пазара на Европа.

Премиерата на Citroën C3-XR ще се състои през ноември на автосалона в Гуанджоу, Китай. Продажбите ще стартират преди края на годината.

Снимки: CarNewsChina

0 от 500
  • #9
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    До 2008 включително Outlander се е произвеждал в Nagoya/Japan, след което за европейския пазар в NedCar/Netherlands. C-crosser/4007 са произвеждани първо в Mizushima, в последствие в Nagoya
  • #8
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Къде са се произвежда ли в Япония ,бе. Излез от филма. Каква им е файдата да произвеждат автомобил в япония който ще се продава в Европа, при положение че си имат изградена база и това не е толкова масов автомобил.
  • #7
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Пак трябва да обяснявам на некадърниците,че Пежо 4007,Ситроен Ц Кросър и Митсубиши се пройзвеждат всички в Японски завод.Смятайте вие на кого са разработка.
  • #6
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Абе *** 100% е така направо съм убеден. А 4007 беше съвместна разработка с ПСА
  • #5
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Мойто момче това си е чисто Mitsubishi ASX и да, почти чист клонинг е като 4007/C-crosser преди няколко години. Айде по-полека и да не са им 2 моделите...
  • #4
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Жицата ( преди 9 години )
    А ти като фен на марката колко нови Ситроена си си купил, че да му пука на производителя какво ти харесва и какво не?
  • #3
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    повечето снимки и статии от китайски източници изглеждат доста мизернокато фен на марката този модел не ми харесвавсе пак не е предвидено на нас а на китайците да харесане че нямат и готини модели за китай
  • #2
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Как пък го изчисли че купуват автомобили и то по точно от mitsubishi дето имат два автомобила в гамата си за момента не знам. Обаче тея снимки като ги сложат направо отвратителна работа се едно са изрязани от вестник.
  • #1
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Франсетата много ги кефи да си купуавт автомобили от Mitsubishi...лошо няма принципно ама сигурно разликата между тези дето се правят в Европа и в Япония ще е от небето до земята в качеството.