IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Fiat отново обнови Punto

Цените на модификацията Evo стартират от 7400 долара

Fiat отново обнови Punto

Компанията Fiat разкри обновения си хечбек Punto Evo. На първо време моделът с нова външност ще се предлага в Индия, като не е ясно кога и на кои други пазари ще се появи.
Fiat отново обнови Punto
В сравнение с предшественика си, който претърпя фейслифт през миналата година, новият Punto Evo се отличава най-вече по предните фарове, капака на двигателя, решетката на радиатора, предната броня и сериозния брой хромирани елементи. Отзад светлините също са нови, както и бронята.

Дизайнът на интериора повтаря напълно този на Fiat Linea, както бе и при предишната версия на модела. Двигателите на Punto Evo обаче са различни – бензинови с обем 1.2 (68 к.с.) и 1.4 литра (90 к.с.), и дизелов – 1.3 литра с два варианта на мощност – 76 и 93 к.с. Скоростната кутия е 5-степенна механична.

В базовото оборудване на хечбека са включени два еърбега, системи ABS и EDB, бордови компютър, електрически стъкла и огледала, както и регулиране на волана. Срещу доплащане клиентът получава климатик и 16-цолови джанти. Цените на обновения Fiat Punto стартират от 7400 щатски долара.

Снимки: Fiat

Тагове: fiat punto evo
0 от 500