IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ръстът в продажбите на Chrysler надмина този на индустрията

Със 167 667 продажби американската компания записа най-добрия юли от 2005 г. насам

Ръстът в продажбите на Chrysler надмина този на индустрията

Ръстът в продажбите на Chrysler надмина този на индустрията20-процентов ръст в продажбите си през юли записа американският производител на автомобили Chrysler Group, изпреварвайки очакваното 8-процентово повишение на индустрията за месеца, съобщава Ройтерс.

Третата по големина автомобилна компания в САЩ, която е част от концерна Fiat, е реализирала на световните пазари общо 167 667 автомобила, като по този начин отбелязва най-доброто си постижение за юли от 2005 година насам.

Jeep, марката проходими автомобили на Fiat Chrysler, е един от основните стълбове на глобалния растеж. През юли нейните продажби са скочили с 41 %, докато пикапите Ram са отбелязали 14-процентов ръст спрямо юли миналата година. Марката Chrysler регистрира 17-процентово увеличение, а Dodge - минимален ръст от 3 %.

Снимка: Chrysler

0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Enzo ( преди 9 години )
    Факт е, че Фиат се нуждаят от сериозна реорганизация на бизнеса ако искат да продължат да съществуват. Именно тя е в ход. Това за седалището, счетоводството и развойният център е вярно, но не означава абсолютно нищо. Защото само напълно непросветен в областта на автомобилите човек може да заяви, че Крайслер може да се мери в областта на технологичното ноу-хау с Фиат. Само през последните 20 години Фиат имат изобретени повече технически иновации отколкото Крайслер за цялата си история.
  • #7
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Ариведерчи Италия ! ( преди 9 години )
    Обратното - Крайслер вдига Фиат - и моделите и успехите са американски, само джуджето 500 се продава добре, Фиат изчезва, 4 от 5 завода в Италия са ненужни, самото акционерно дружество вече се изнасе в Амстердам, финансите и данъците - в Лондон, технологичното командване се поема от Детройт.Чао Италия! Бяха славни времена, но конглокенцията е жестока и няма място за всички - 2мя-3ма стигат (като при смартфоните и пр.) - ще има още консолидации и фалити...
  • #6
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    FIAT, вдигна Крайслер на крака, а Мерцедес, "легна", на РЕНО.Сега, стана ли ти ясно?!?!?!?!?!?
  • #5
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тука няк'ви пишат за отмъщения, казват кое как ставало, Мерцедес се бил провалил...Много филми гледате мили деца.
  • #4
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    И какво те грее теб това?
  • #3
    23 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    а тука някакви смешници пишат как фалиралата държавна фирмичка ваг щела дакупи ФИАТ?!?!?
  • #2
    25 rate up comment 3 rate down comment
    fito ( преди 9 години )
    Групата Фиат-Крайслер Автомобили дано станат НОМЕР 1 В ЩАТИТЕ. Пожелавам и го,и поне 2-ри в световен мащаб. НАПРЕД!!!
  • #1
    30 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ами нормално, италианците пипнаха дизайна и модернизираха двигателите и нещата се получават - в класациите се издигат по надеждност, продажбите растат, а все повече клиенти ги харесват и са доволни. Това е супер за град Детройд, който преди няколко години обяви фалит и се обезлюдява :)