IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes тества топ версията на ML Coupe

Бъдещият модел ще се предлага с въздушно окачване

Mercedes тества топ версията на ML Coupe

Нови снимки на AMG версията на бъдещия спортен кросовър Mercedes-Benz ML Coupe бяха публикувани от редица европейски издания. Посочва се, че инженерите на компанията изпитват новото окачване на модела, оборудвано с въздушни възглавници.
Mercedes тества топ-версията на ML Coupe
Първите „шпионски“ фотографии на ML Coupe бяха публикувани през май, но тогава машината имаше далеч по-сериозен камуфлаж. Сега вече ясно се виждат очертанията на предната броня, която е разделена на няколко секции. В сравнение със старите снимки въздухозаборниците са намалели, променена е и решетката на радиатора, която вече е с едно ребро, преминаващо през емблемата.
Mercedes тества топ-версията на ML Coupe
Що се касае до задната част, там промени няма. На покрива на багажника, както и преди, е разположен малък спойлер, а тръбите на изпускателната система са сдвоени. Вече се виждат и AMG елементите по страничните части на автомобила.
Mercedes тества топ-версията на ML Coupe
Очаква се модификацията Mercedes-Benz ML Coupe 63 AMG да получи 5.5-литров туин-турбо V8 мотор с мощност 577 к.с. и 900 Нм въртящ момент. Същият агрегат ще се предлага и на купето S 63 AMG. Стандартните версии на ML Coupe ще получат двигателите на M-Class – 4-цилиндрови дизели, както и бензинови и дизелови V6. Скоростната кутия е 7-степенен автомат, а като опция ще се предлага въздушно окачване.
Mercedes тества топ-версията на ML Coupe
Производството на модела ще бъде съсредоточено в завода на Mercedes-Benz в САЩ, където се сглобяват C-Class, GL и R-Class. Продажбите на ML Coupe ще стартират през септември 2015 г.

Снимки: Automedia.com
 

Тагове: amg mercedes-benz ml coupe
0 от 500