IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Индийци разкриха новия Hyundai i20

Хечбекът ще се появи и в спортна N-версия

Индийци разкриха новия Hyundai i20

Индийският интернет портал Team-bhp публикува шпионски снимки на следващото поколение на компактния хечбек Hyundai i20. На тях автомобилът, чиято премиера ще се състои на международното изложение в Париж през октомври, е без никакъв камуфлаж.
Индийци разкриха новия Hyundai i20
Новата генерация на i20 се отличава от сегашната по решетката на радиатора, броните и фарове. Все пак не се изключва европейската версия на модела да бъде различна от варианта, който ще се предлага на пазара в Индия.
Индийци разкриха новия Hyundai i20
Промените най-вероятно няма да засегнат съществено гама от мотори на хечбека. В нея се очаква да бъдат включени сегашните 1.2- и 1.4-литрови бензинови двигатели с 4 цилиндъра, като към тях ще бъде добавен нов 3-цилиндров турбо-дизел с обем 1.1 литра.
Индийци разкриха новия Hyundai i20
Освен това корейците ще пуснат и спортна модификация на i20, която ще получи добавка N към името си. При нея ще бъдат използвани технологии от автомобила, участващ в световния рали шампионат (WRC). Тази версия ще разчита на 1.6-литров турбо-мотор със 190 к.с., като ще излезе на пазара през 2015 г.

Снимка: Team-bhp

Тагове: hyundai i20
0 от 500