IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бъдещият SUV на Alfa Romeo ще получи 500 к.с.

Ще има и дизелова версия на Giulietta Cross, предлагаща 350 к.с.

Бъдещият SUV на Alfa Romeo ще получи 500 к.с.

Най-високата версия на първия в историята на Alfa Romeo кросовър, който ще трябва да се конкурира с BMW X3, Audi Q5 и Porsche Macan, ще получи бензинов турбо-мотор с 6 цилиндъра. Неговата мощност ще бъде около 500 к.с., съобщава изданието Auto Express.
Бъдещият SUV на Alfa Romeo ще получи 500 к.с.
Концепцията Kamal. Снимка: Alfa Romeo

В гамата двигатели на новия модел, който ще носи името Giulietta Cross, ще бъде включен и 6-цилиндров дизел с мощност 350 к.с. Останалите мотори ще бъдат с 4 цилиндъра, като за тях все още няма никаква информация. Най-вероятно всички агрегати на кросовъра ще бъдат създадени от инженерите на Ferrari, поне такава информация се появи по-рано тази година.

Що се касае до външния вид на автомобила, той ще бъде в стила на показания през 2003 г. кросовър Alfa Romeo Kamal. В компанията предвиждат и създаването на по-голям кросовър, който по габарити ще се доближава до Volvo XC90.

И двата бъдещи SUV модела на Alfa Romeo ще бъдат изградени на нова платформа за автомобили със задно предаване и със задвижване на четирите колела. Първоначално се предвиждаше използването на шаси на Jeep, но по-късно италианците се отказаха от този вариант.

0 от 500
  • #9
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Красива и женствена! Със сигурност мутресите ще ги карат!
  • #8
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Бай Уй ( преди 9 години )
    А пък ти си получил вече един магарешки отзад...
  • #7
    5 rate up comment 0 rate down comment
    fito ( преди 9 години )
    По добре късно от колкото никога! Алфа рядко вадят модели,но извадят ли цепят мрака. Съществува естествено,тя дори сега процъфтява ,зимата за нея отлита
  • #6
    2 rate up comment 9 rate down comment
    hAlfist ( преди 9 години )
    то първия въпрос е дали тая фирма алфа въобще ще съществува, а после какво, кога и с колко коня ще прави...някога!
  • #5
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Alfist ( преди 9 години )
    първия коментар е леко неуместен, защото в статията пише нов дизайн. И макари от 2003-а дизайна на Камал е все още актуален спрямо настоящите модели ;) Така че, наистина не берете грижа за дизайна на Алфа, защото всички знаем + заклетите ваген фенове, че там рядко може да ги биеш. Плюс това ясно се вижда, че Камал е базиран на визията от 147.В общи линии след нколко години като си стъпят на краката, Алфа ще мачкат доста сериозно шир потребата, която залива статиите тук :)
  • #4
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Е,то па Инфинити,Плексус и Кайен не са нещо по хубави на външен вид,плюс това алфа са с традиций от много години в миналото,както и в самолетните двигатели...
  • #3
    32 rate up comment 0 rate down comment
    thebrainless ( преди 9 години )
    Ти за дизайн на Алфа недей да береш грижи, ако не друго, италианците това го умеят много добре.
  • #2
    16 rate up comment 1 rate down comment
    аз ( преди 9 години )
    снимката е от 2003г. едва ли ще се осланят на тази визия,ще е нещо в стила на жулиета.
  • #1
    5 rate up comment 33 rate down comment
    Wow ( преди 9 години )
    Това на снимката е много смешно и грозно. Ако мислят това да извадят никой няма да ги копува, независимо с колко коня е!