IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го и серийният Hyundai ix25

Кросовърът ще се предлага с два избора на двигател

Ето го и серийният Hyundai ix25

Китайският интернет портал auto.ifeng публикува първите снимки на серийната версия на компактния кросовър Hyundai ix25, чийто прототип бе показан на автосалона в Пекин през април. Моделът ще бъде разположен под ix35 в гамата на корейския производител.
Ето го и серийният Hyundai ix25
На външен вид кросовърът не се отличава съществено от концептуалния модел. Машината разполага със същите главни светлини със светодиоди, задни светлини с LED елементи, както и с голяма решетка на радиатора. В интериора правят впечатление мултифункционалния волан и големия LED дисплей на мултимедийната система.
Ето го и серийният Hyundai ix25
Очакванията са Hyundai ix25 да се предлага с атмосферни двигатели с обем 1.6 и 2.0 литра, които работят с 6-степенна механична скоростна кутия. Всъдеходът ще може да се поръча както само с предно предаване, така и със система за задвижване на четирите колела.
Ето го и серийният Hyundai ix25
Продажбите на кросовъра в Китай ще стартират в средата на октомври, като началната цена на модела ще бъде 22 600 щатски долара. Засега не е ясно дали Hyundai ix25 ще се появи и на други пазари.

Снимки: Auto.ifeng

Тагове: hyundai ix25
0 от 500
  • #2
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    атмосферни двигатели с обем 1.6 и 2.0 литра, които работят с 6-степенна механична скоростна кутия------------------------Зле в сравнение с кой?
  • #1
    2 rate up comment 8 rate down comment
    bmw e60 ( преди 9 години )
    Външния дизайн много добре почнаха да го правят ама това табло вътре е ужасно. Въздуховодите са безумни