IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Чисто нова стара Supra

Автомобилът има изминати само 150 км., продава се за 48 500 евро

Чисто нова стара Supra

Изключително запазен екземпляр от третото поколение на Toyota Supra се продава в Канада. Автомобилът е в заводско състояние, като с него са изминати едва 150 км., съобщава изданието Carscoops.
Чисто нова стара Supra
Спортната японска кола е произведена през 1990 година и е представител на предпоследното поколение на модела. Продавачът - дилър на Toyota от Калгари, Канада, иска сумата от 69 998 канадски долара за уникалната кола, което е приблизително 48 500 евро.
Чисто нова стара Supra
Посочва се, че колата е като нова, а километражът й сочи пробег от само 98 мили - 150 км. Информация за предишни собственици не е посочена, но продавачът твърди, че друг екземпляр на модела в подобно състояние не може да бъде намерен. Автомобилът е с найлоните по седалките, а двигателят му е от върховата серия, снабдена с турбо.
Чисто нова стара Supra
Третото поколение Supra излиза на пазара през май 1986 година. Автомобилът запазва задното задвижване на своя предшественик, докато другото спортно предложение на японската компания - Celica, преминава към предно предаване. Моделът се произвежда до 1993 година, когато на пазара излиза последната Supra. 
Чисто нова стара Supra
Снимки: Country Hills Toyota

Тагове: toyota supra
0 от 500
  • #19
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анон ( преди 9 години )
    Ако и бензина който показва че има половин резервоар е на 30години не мерси :)Иначе класика браво на собственика който вместо да се кефи на подобен автомобил сега ще остане разочарован
  • #18
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Що не пуснете вашите поръчкови е36-ци на по 150 000 км за 20 бона ? Нали все са "без точица ръжда" и "от първи собственник" ?
  • #17
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Чаu пък икона, да не му се кланяш всеки ден че го смяташ за икона. Не виждам никаква прилика с А5, а с БМВ 8-*** серия има някаква прилика, но мисля, че Тойота не са копирали 8-*** серия а БМВ М1, щото е направо като копие на БМВ-то. а и знаем, че японците здраво крадът дизайн и каквото още сварят от немците.
  • #16
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    А с какво му дават наклон на оная работа тези философи?
  • #15
    25 rate up comment 5 rate down comment
    VooDoo ( преди 9 години )
    Собственика на колата решава за колко да я продава. Може и един милион да иска-това си е негова работа. Тръгнали някакви дървени философи да му дават наклон на оная работа.
  • #14
    34 rate up comment 15 rate down comment
    TT ( преди 9 години )
    Уникален екземпляр! Един наистина култов автомобил, който павира пътя на легендарната 4-та генерация Супра! От 4-тата генерация има бройки с под 10,000 навъртяни мили, които гонят вече $100,000. Ако се намери някоя като тази, с под 1000 мили, само си представям каква цена би била. Просто уникални автомобили за истински ценители, не за немските каски, които се кефят на БМВта, Аудита и Мерцедеси 10-та ръка нов внос, в които могат да надуят последните попфолк псевдо-хитове пред селската чалготека..
  • #13
    30 rate up comment 8 rate down comment
    iaroslav stanchev ( преди 9 години )
    Един наистина страхотен екземпляр.От времената когато колите бяха истински.Все по-малко остават така наречените последни "мохикани".Най-вероятно ще и се намери купувач,я някой луд фен я някой колекционер.Не съм фен японските коли,обаче не мога да не призная,че колата е много добра.Дано да радва някой запален по тези модели.
  • #12
    23 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ако беше немски разпадащ се дарак отдавна щеше да бъде претопен в моргата хахахаха.
  • #11
    17 rate up comment 25 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Този тиган пред бенц, баварец или ауди.. трябва да си фанатичен японец за да искаш такава пръчка...
  • #10
    25 rate up comment 30 rate down comment
    Triforce ( преди 9 години )
    Темата беше за 49 000 евро за тази кола. Това е абсурд! Да, тя е нова, ама е.... 30 годишна! Един напълно нормален съвременен автомобил с динамични характеристики и по-нисък разход струва малко над 35 000 евро. Не знам за какви Супри на 150 километра говорим. Това е кола за човек, който ще си я изтипоса в гаража и ще я държи там, както шейховете държат Ферари-та. Нито ще я кара, нито нищо! CLS 350 4-matic до скоро имаше в Балкан стар на 2 години за 46 900 евро.