IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Aston Martin разкри Lagonda

Уникалният седан има купе от въглеродни влакна, ще се продава след специална покана

Aston Martin разкри Lagonda

Британският производител Aston Martin разпространи първите официални изображения на своя нов седан, носещ името на възродената марка Lagonda. Автомобилът ще се качи на поточните линии в началото следващата година, когато ще стартират и продажбите му.
Aston Martin разкри Lagonda
Описван като уникален продукт, седанът Lagonda ще бъде предложен в "стриктно ограничена" серия. Автомобилът използва платформата VH и има панели на купето, които са изработени от въглеродни влакна.

Британците все още пазят в тайна техническите характеристики на ултралуксозния седан, но предишни информации за автомобила твърдяха, че под капака му ще работи V12 двигател с обем 6.0 литра и мощност от около 600 к.с.

Производителите посочват, че колата ще може да бъде закупена единствено след специална покана от страна на Aston Martin. Що се отнася до цената, тя ще бъде съизмерима с качеството, изключителността и лукса, които предлага Lagonda, сочи информацията.

Ултралуксозният седан ще се предлага изключително в държавите от Близкия изток, тъй като е създаден според спецификите на този пазар.
Aston Martin разкри Lagonda
"Новият модел, подобно на другите ексклузивни автомобили на Aston Martin - One-77 и V12 Zagato, ще се превърне в част от изключителното автомобилното изкуство. Той е проектиран и разработен изцяло в съответствие с духа и стандартните на предишните суперседани Lagonda. Автомобилът е достоен наследник на марката и носи гордо емблемата й", заяви Марек Райхман, директор на дизайнерския отдел на Aston Martin.

Всички подробности за новия седан Lagonda трябва да бъдат разкрити преди края на лятото. Автомобилът ще се качи на поточните линии в началото на следващата година, когато ще се състои и пазарната му премиера.

Снимки: Aston Martin

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    KLASIKA ( преди 9 години )
    прилича на лагондата отпреди 30 г и слава богу !!!!Щял да бъде кросоувър ?????- добре,че се отказаха!Дано да е това!
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Еми ,това е положението Минке,само с покана,а ако имаш ,кинтите и толкова си зорлия ,след няколко месеца ,си я купуваш от някой от собствениците ,само че по скъпа и те така....интересно ми е вБг ,кой ще сервизира марката???
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    фсб ( преди 9 години )
    интересно ми е дали Джей Лено ще си вземе, но предполагам ще е сред поканените, така че да не го мисля
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    fsb ( преди 9 години )
    уникален е, ше взема един-два...
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 9 години )
    Що бе, какво му е на автомобила? Трябва ли всичките му шофьори да са смотани? Все ще има истински фенове и ще го оценят подобаващо!
  • #2
    6 rate up comment 2 rate down comment
    avg ( преди 9 години )
    дo zoom in: Еми и твойта е къса, ама тебе те канят само от Горубляне за Астра GSI 93-та ...
  • #1
    6 rate up comment 4 rate down comment
    zoom in ( преди 9 години )
    хаха тея пък... " специална покана" :)мога само да отговоря само с текст на Ъпсурт:"... боли ме фара, сори, нема да мо'а да дода..."Но доста късосантиметрови арабески с много грешни парици, сигурно ще се наредят на опашка