IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

АвтоВАЗ показа интериора на Lada Vesta

Някои функци се появяват за първи път при модел на руския производител

АвтоВАЗ показа интериора на Lada Vesta

Руският автомобилен гигант АвтоВАЗ пусна второ изображение на най-очаквания си модел – Lada Vesta. Снимката е на интериора на автомобила, който ще се появи пред публика по-късно тази година.
Авто ВАЗ показа интериора на Lada Vesta
От изображението се вижда, че оборудването на седана е далеч по-модерно от това на останалите модели на руската компания. На централната конзола е разположен голям екран на мултимедийната система. Самият панел с прибори изглежда доста обикновен, но и същевременно ергономичен.

Трябва да се отбележи и новия външен вид на климатичната инсталация, както и на волана, на който са разположени няколко допълнителни бутона за управление на различни функции. Налично е дори подгряване на волана, което не се предлага на нито един от досегашните модели на АвтоВАЗ.
Авто ВАЗ показа интериора на Lada Vesta
Първият тийзър на Lada Vesta, на който се виждат предните фарове, бе публикуван в началото на месеца. Моделът е изграден на новата универсална платформа Lada B, разработена от АвтоВАЗ. Дизайнът на седана ще бъде в стила на концепта X-Ray. Официалната премиера на модела ще се състои на 27 август на автосалона в Москва.

Снимки: АвтоВАЗ

 

Тагове: lada vesta
0 от 500
  • #24
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    който хвали ладите и терорусия му пожелавам цял живот в сибир да живее и лада калина да кара - айде радвайте се мужици пияни прости!
  • #23
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    лади, дачии, шевролети... подкрепете родната икономика! от утре всички с Ловешки коли!... които освен това са по-здрави и модерни от гореспоменатите Ти доказа това,което е писано по долу-трудно ще се оправим с това мислене и самомнение за нас-затова и хората от запад много лесно ни затвориха производството и заводите,обещавайки ни нов живот.Като почнеш да си купуваш нова кола на всеки 4-5 години за по 30-50 000 лв. ела и ми се обади.Карай си 15г. употребявани НОВ ВНОС таралясници и се кеф
  • #22
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Руснака никога не е правил високотехнологични продукти(с изключение на военна техника) и развивал сервизна мрежа за честата им поддръжка.Но за сметка на това са здрави,работещи,евтини и прости за поддръжка,на практика вечни.Всяка руска кола ще те закара от точка А до точка Б в почти всякакви климатични и пътни(асфалт,черни,планински) условия.Почти всичко може да се отремонтира на място(с тел,чорапогащник,парцали,чук и отверка).Без сервиз наблизо западната кола спира и чака сервиза да дойде
  • #21
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Мислете с главите ( преди 9 години )
    Плюете по руснаците,румънците,даже по родното българско,по всичко произведено не на Запад.Не се ли светнахте,че в света най-големите пазари са ниско бюджетните.И руските,румънските,българските стоки(вече няма много стоки made in BG) са идеални за тях.Защо западните фирми искат толкоз и те да са на тях и унищожават заводи от бившия соц под формата на приватизация за да вземат тея пазари.(пример в Бг-затриха камара заводи).Кой от вас може да си купи нова западна кола за 35-40 000 лв????????
  • #20
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    положението в лада съвсем не е цветущо . сега искат да уволняват Шведския си шеф затова, че така и не направиха един модел. който да се продава. това чудо на снимката едва ли ще струва по-малко от оригиналната кия (30-35 бона)...Колата е обявена с цена около 8 500 Евро базов модел и висок модел към 11 000 Евро.Рено станаха собственици,така че митата от 25 % отпадат за ЕС пазара.Бо Андерсон никой не го уволнява.В момента руските клиенти чакат новите модели,затова не купуват сегашните.
  • #19
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Мен ще ме уважават много повече в социалната ми среда-в квартал,у кафето,на бачкането,ако си взема 4 ръка,нов внос западна немска кола производство 1997-2001 на 150 000-200 000 км.,отколкото нова Дачия или Лада.
  • #18
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Едно нещо ще ви кажа,преди няколко месеца Рено/Нисан придобиха основния пакет акции на ВАЗ.Руснаците не случайно направиха тая продажба,по тази начин автомобилите ЛАДА ще се продават без мита в ЕС.И не случайно започна реорганизация на заводите,анонсирането на тотално нова концепция на автомобилите ЛАДА и моделното им обновяване.Да изчакаме да видим-но мисля,че до 5-8 години в ниския и средния ценови клас ЛАДА ще доминира на пазарите в Източна и Централна Европа.
  • #17
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    "ако Лада прозиведе това както е на колажа, в момента в който първата бройка излезе от завода ще бъдат затрупани от съдебни искове за стотици милиони от Корейците.по вероятно е интериора на бъдещата Лада да е копие не на Киа/Хюндай , а на Дачия."............Пич ти по какво си специалист-вътрешен дизайн,екстериор,Международно патентно право,Международно търговско права,брандиране??????????????Аман от "специалисти по всичко" в ***!!!!!!!!!!
  • #16
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    кво "произвеждат" тея пияни *** бе - с 60% от ресурсите на света едвам се класираха да сглобяват рендета?!!?! тва е най-простата и *** нация на планетата
  • #15
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Някой си там. ( преди 9 години )
    На Киа, на Пежо, на Ферари ако ще да е, хората поне произвеждат нещо. Вие само тъпеете пред мониторите и се правите на разбирачи.