IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel - любимата марка автомобили на България

На второ и трето място в потребителската класация са Great Wall и BMW

Opel - любимата марка автомобили на България

Opel се нареди на първо място в категорията “Автомобили“ на единствената потребителска класация у нас “Любимите Марки”, съобщават от българското представителство на германската марка.
Opel - любимата марка автомобили на България
Конкурсът, който се проведе в три етапа, продължи от 12 май до 23 юни и се състоеше от общо 34 категории.

На първия етап бяха отличени 6-те най-предпочитани марки в различните категории съгласно потребителския вот. На втория етап на провеждане на класацията бяха определени 3-те най-предпочитани марки, а в третия етап потребителите трябваше да отличат по една марка във всяка категория.  

Opel е получил общо 7492 гласа от потребителите, следван от Great Wall със 7006 и BMW с 5359 гласа. В тазгодишното гласуване са взели участие над 20 000 души.

През предишните пет издания на класацията челното място бе отредено на BMW. 

Снимка: Opel

0 от 500
  • #16
    1 rate up comment 0 rate down comment
    до бъчваря ( преди 9 години )
    Не знам какво имаш предвид като стар опел ,но явно за теб "стар" значи кола на 10 години ,а за мен стар значи всичко преди 2000г. Кажим кой модел на Опел е с калпаво окачване откъм здравина не говорим за пътно поведение. Всичките модели на марката от 80-те и 90-те години бяха дуракоустойчви, но със слаба ламарина Сенатор,Рекорд,Омега А,Б,Аскона,Вектра А,Б, Кадет, Астра, Корса А,Б всичко беше бетон. Освен това незнам да има друга кола на пазара в България на която нов фар да е 25лв.справка КорсаБ
  • #15
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    *** Дару Кар не е вносител поне от 7-8 г. Инфо чети преди да ръсиш.
  • #14
    1 rate up comment 4 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    Старите орли не са надеждни нито с окачванията си, нито са с толкова евтини части за обикновения човек, който е далеч от далаверите и отива до първия срещнат сервиз. Иначе да, прилични са като автомобили и лично мен ме кефят. Всъщност, който си вземе стар оОпел за 3 бона, след година ще е дал още толкова по сервизите и колата пак ще има нужда от ремонт. Личен опит :)
  • #13
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Аз примерно не съм и особен фен ,но не мога да отрека ,че орлите са едни от най-масовите коли на пътя. Общо взето доста надеждни с окачвания като за нашите пътища евтини и лесни за потдръжка. Какво лошо има това да е любимата марка на Българина!? Още след 89-та най-масово и достъпно влизаха в БГ кадети и асконки ,корсите и рекордите бяха по-малко ,но и те вървяха на пазара цените винаги бяха под тези на фауве ,а надеждноста е еднаква с изключение на ламарината. Повачето българи искат немско и..
  • #12
    2 rate up comment 1 rate down comment
    д-р Хаус ( преди 9 години )
    Много добре и точно казано....имам предвид ,коментара под мен.
  • #11
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Любимата марка на Българина?!? Опел!?! Great Wall, чудя се дали организаторите на тази анкета не са потънали в земята от срам, като са обявявали резултатите? От където и да го погледнеш, сметката все не излиза. Да вземем продажбите, там първи са ФВ, дори ей така да слезем на улицата и да попитаме 100 случайно избрани човека, коя им е любимана марка, бас държа че абсолютно нито един няма да каже Great Wall. Мисля, че едва ли има човек, който няма да каже марки като Ферари,Ламборджини,Порше или марки като БМВ, Ауди, Мерцедес ама ме съмнява много хора да кажат Опел а за Great Wall?!? Вероятно Гришата е накарал работниците си и техните семейства да гласуват. Утре ако Лада или Тата, отворят заводи. Догодина първата тройка на любимите коли на Българина ще са Great Wall, Тата и Лада. Да, ама Не.
  • #10
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    А къде е ВАГ? Народната кола, защо не е любима на българина. Ееееее
  • #9
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ха-ха ,егати и платената публикация,Опел бил любимата марка ,егати и смешката....
  • #8
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Резултатите сами говорят. Беднотия, беднотия!
  • #7
    27 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Някое фенче на ваг легените плаче тихо в ъгъла в момента