IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Латвиец превърна Audi A6 в Bugatti

Репликата на суперколата се продава за 30 000 евро

Латвиец превърна Audi A6 в Bugatti

Поредното превъплъщение на стандартен автомобил в суперкола бе открито от редакторите на изданието Bold Ride. Автомобилът е дело на латвиец, който e превърнал седан Audi A6 от 1997 г. в реплика на Bugatti.
Латвиец превърна Audi A6 в Bugatti
Машината е обявена за продажба на интернет сайта autoplus.it, като нейният собственик я е оценил на 30 000 евро. Под капака на автомобила се намира 2.8-литров двигател на Audi с мощност 200 к.с. Скоростната кутия е ръчна, като работи със системата за задвижване на четирите колела Quattro.
Латвиец превърна Audi A6 в Bugatti
В интериора на машината са премахнати всякакви надписи и емблеми, показващи, че става дума за Audi, като на волана е поставена емблемата на Bugatti. Автомобилът се предлага с кожен салон и отопляеми предни седалки.
Латвиец превърна Audi A6 в Bugatti
От изданието са се свързали със собственика на машината, който признава, че е купил запазено Audi A6 за 2500 долара. Допълнителната трансформация на седана в спортна кола му е струвала около 37 000. При обръщане на доларите в евро се получава горе-долу сумата, която латвиецът иска за творението си.

Снимки: Auto.plus.it

Тагове: bugatti audi a6
0 от 500
  • #7
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тоя латвиец да пуска на конвейра, да свали цената до към 5-6 `иляди ойро и да отравя шоурум в БГ. При такава фен-маса на марката у нас оборота е гарантиран :)
  • #6
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тове е толкова далеч от Вейрон, че само от снимките под специален ъгъл и с премрежен поглед, може да заблуди някой. Цялата концепция е сбърката, взеле за основа Ауди А6 а тя е доста дълга и висока кола, Вейрон е къс, нисък и доста по-широк от А6. Трябваше да вземе по-късо и ниско купе, Ширината щеше да я докара. Сега този супер голям Вейрон, който се е получил ще иска 30 инчови джанти, за да заприлича малко, че с тези мънички джанти, вероятно 18-ки или 19-ки супер зле изглежда.
  • #5
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дошке защо Цвиквика се е пполучил защото ти е обективна оценката или просто защото си промит мозък? просто ми е любопитно :)
  • #4
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тоя па Сивиците... колко Сивици при това направени има по улицата в сравнение с немските "премиум" коли?! Вече всеки кара 3те марки. Много съм комплексиран лично аз от Ауди, направо събирам в един буркан за едно дръгливо TDI, че искам и аз да карам премиум :D
  • #3
    25 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тоя е обезчестил две хубави коли.
  • #2
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Те хората с Ауди са крале на кича и селянията. По България само колко има "направени" без всякакъв вкус, с някакви решетки до земята дето въобще не седят на старите модели.., но явно и в чужбина положението е същото. Само финансите са повече. Това е бая по тясно от Бугати, не може да се сбърка.
  • #1
    31 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Май ще си я кара до живот!