IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пияна американка паркира в басейн

По чудо няма сериозно пострадали при инцидента

Пияна американка паркира в басейн

Доста необичайно автомобилно произшествие се случи в град Лейкуд, щата Охайо. Пияна дама с Jeep нахлу през оградата на частен имот и се заби в басейна, съобщава Mail Online.
Пияна американка паркира в басейн
Цяло чудо е, че намиращите се по това време във водата двама младежи не са пострадали. Спасило ги само това, че били в другия край на басейна. Един от тях дори се гмурнал и успял да извади шофьора на всъдехода през отвореното странично стъкло.

Няколко от събралите се край басейна по това време хора са получи леки наранявани от разхвърчалите се отломки. Леко ранена е и 46-годишната дама, управлявала автомобила. Тя е закарана в болница, където се е оказало, че е употребила сериозно количество алкохол, преди да седне зад волана.

Пристигналите на мястото на инцидента полицаи установили още, че преди да събори оградата, жената е ударила с Jeep-а си друг автомобил на улицата. След този удар е загубила управление и е „паркирала“ в басейна. Американката е обвинена в опасно шофиране и управление на автомобил след употреба на алкохол, като предстои да бъде изправена пред съда.

Снимкa: Mail Online

0 от 500