IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

75% от клиентите на Active Tourer ще бъдат нови за BMW

Моделът е предназначен за млади семейства и улегнали хора

75% от клиентите на Active Tourer ще бъдат нови за BMW

Три четвърти от купувачите на модела BMW 2-Series Active Tourer ще бъдат нови клиенти за марката, прогнозира един от топ мениджърите на германския производител в Европа Франк Нидерландер, цитиран от Automotive News Europe.
BMW привлича 75% нови клиенти с 2-Series Active Tourer
Целта на BMW с пускането на нестандартния за марката продукт – миниван с предно предаване, е да отмъкне колкото се може повече клиенти от конкурентните Mercedes B-Class и Volkswagen Touran. Новият модел на BMW ще бъде предназначен и за нови групи потребители – млади семейства и улегнали хора на по-солидна възраст.

Самото BMW 2-Series Active Tourer дебютира тази пролет на автосалона в Женева. То е изградено на платформата на новото MINI, като в Европа се предлага с 3 бензинови и 3 дизелови мотора с обем 1.5 и 2.0 литра. На по-късен етап ще се появи и M-версия.

Продажбите на Стария континент стартират през септември на цени от 27 200 евро. В САЩ и Китай моделът ще излезе догодина.

Снимка: BMW

 

0 от 500
  • #3
    5 rate up comment 2 rate down comment
    ДС ( преди 9 години )
    М версия няма да има. Това е модел "Cash Cow". Нови клиенти и покачване на продажбите + добри печалби. Мерцедес ги усещам как се изнервят от пускането на този модел :)
  • #2
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Точно пък на миниван да кажеш животно...
  • #1
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Triforce ( преди 9 години )
    Определено ще го покарам поне 10 минути това животно! Изглежда доста красиво и доста практично! Предполагам, че ще е по-добро от B-class, но нека да го пуснат и тогава ще сравняваме!