IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jaguar примамва клиенти с маскирано BMW 3-Series

Инициативата е част от рекламна кампания на новия XE в Германия

Jaguar примамва клиенти с маскирано BMW 3-Series

Британската марка Jaguar намери оригинален начин за реклама на своя нов модел, носещ името XE. Компанията изложи замаскирано BMW 3-Series, с което примамва клиентите в Германия, съобщава Bimmertoday.
Jaguar примамва клиенти с маскирано BMW 3-Series
Маскираният автомобил е изложен на централни части в големите градове на Германия. Идеята е хората да повярват, че това е фейслифт версия на новото BMW 3-Series. Върху самият автомобил е изписан интернет адрес, на който би трябвало да е налична допълнителна информация за модела. Въпросният сайт обаче е на новия Jaguar XE, като изисква имейл регистрация за получаване на допълнителни подробности.

Изданието твърди също така, че маркетинговият отдел на Jaguar е приложил аналогичен подход и с моделите на останалите си конкуренти, повечето от които са базирани в Германия.
Jaguar примамва клиенти с маскирано BMW 3-Series
Jaguar XE ще бъде представен на 8 септември. Това ще бъде най-достъпният модел на марката, като ще се конкурира на пазара с автомобили от калибъра на BMW 3-Series, Audi A4 и Mercedes-Benz C-Class. Към момента е известно, че моделът ще предлага избор от 4- и 6-цилиндрови мотори, а топ версията му ще използва V8 двигателя на F-Type R Coupe. Очаква се цените да стартират от около 37 600 евро.

Снимки: Bimmertoday

Тагове: jaguar xe
0 от 500