IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi с 60 модела през 2020 г.

Целта на компанията е да стане лидер при премиум-автомобилите

Audi с 60 модела през 2020 г.

Auid започва нова офанзива, за да постигне поставената си цел - през 2020 г. да бъде най-големият производител на автомобили от премиум-сегмента. За целта броят на моделите, които компанията ще произвежда след 6 години, ще нарасне от 50 на 60, обяви шефът на фирмата Рупърт Щадлер (на снимката) на симпозиум в Копенхаген.

Audi с 60 модела през 2020 г.

На практика всички модели вече са известни. Като начало ще се появят нови два кросовъра, които ще застанат в двата края на гамата SUV-автомобили на производителя от Инголщад. Първият ще бъде компактният Q1, а след него ще излезе и флагманът Q8, който ще трябва да се конкурира с Range Rover.

Освен това Audi има намерение да пусне хибридни версии на всичките си основни модели, както и да добави няколко напълно електрически модификации. На първо време това ще засегне моделите A6, A7 и A8, което ще позволи на марката да заеме повече пазарни ниши.

"В момента наблюдаваме същите действия от страна на нашите конкуренти - твърди Щадлер, цитиран от Car Magazine. - Убеден съм, че през 2030 г. Audi ще бъде лидер при Plug-in хибридите, като ще работим в тази насока. Що се касае до електромобилите, те са много скъпи и затова нямаме намерение да гоним Tesla. Освен това съм на мнение, че нашите клиенти трябва да могат да карат където си искат, а не да зависят от обхвата на батериите си."

Сред новостите, които ще предложи компанията са и дизелови версии на моделите от линиите S и RS. Доказателство за това е концептуалният RS5 TDI, който бе показан наскоро от Audi. Освен това фирмата от Инголщад подготвя и разширяване на семейството TT.

Снимка: Audi

0 от 500
  • #24
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Аз хондичката досега не съм ремонтирал! Откакто я купих съм я оставил пред блока и там си стои вече няколко години, нищо не съм сменял по нея, само й избърсвам праха от време на време, но това не иска пари! Много съм доволен от нея, не ми бърка в джоба, пари за гориво даже не съм дал!
  • #23
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо до Дошо ( преди 9 години )
    Ами пожелавам ти някой ден да си купиш по-новичко Алуди хахахахаха.Само дано печалбата от тотото ти е солидна, че ше ти трябва за ремонти хахахахаха
  • #22
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Обожавам всичките модели на АУДИ, но нямам пари и за това си купих 4-та ръка Хондичка! Вярно, че е малко демоде, но това е положението! Но не губя надежда за едно по-новичко АУДИ - вече 10 години не спирам да играя Тото!
  • #21
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    "Целта на ауди е да стане лидер при премиум автомобилите", тоя рефрен го слушаме непрекъснато през последните десет години, но непрекъснато нещо явно пречи на ауди "да стане лидер при премиум автомобилите". А какво значи "премиум автомобил"? Това е обикновен автомобил, при който се плащат десетина-двайсет хиляди лева отгоре данък снобизъм, такса парвенющина и начисление за честта, клиентът да вижда на предния капак "мега, гига, най-най-" емблемата на "премиум" производителите. Забавно.
  • #20
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    За н-ти път се убеждавам колко прости и завистливи хора има във форума.....
  • #19
    12 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Вчера монцерна майка - ВАГ оповестиха чистата си печалба, няма и три процента, днес АУДИ обявяват нови 60 модела? И как ще се предпази майката да не мине на червено - като продава много резервни части, явно! Та, хардлайнерите на ВАГ да стягат коланите и да пускат абонамент, че идат наситени с емоции години.
  • #18
    1 rate up comment 11 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Не съм тъпомалоумен, напротив аз съм глокифей в оценките за новите автомобили!
  • #17
    13 rate up comment 4 rate down comment
    b.b. ( преди 9 години )
    "за теб може Голф и А3 да са едно и също, но в реалността са коренно различни."Че са различни,различни са но чак "коренно"! Коли на една платформа,с еднакви възли и детайли...Разликата е в детайлите. Ауди правят хубави коли, но първоначалната еуфория взе да се изчерпва,а заедно с нея и идеите им. Това ЩЕ правят,онова ЩЕ правят,а конглокенцията ще спи и ще ги чака през това време ли!?БМВ също имат всякакви модели. А новите им модели им се получават много добре. Първо да ги догонят,после ще видим
  • #16
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Do pepisva4a ( преди 9 години )
    Nau4ete nai-posle razlikata mejdu modeli i modifikacii
  • #15
    13 rate up comment 4 rate down comment
    ... ( преди 9 години )
    Ауди с 60 размера през 2020г. :D