IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai тества новия ix35

Корейците готвят и „напомпана“ версия на кросовъра с 245 к.с.

Hyundai тества новия ix35

Новото поколение на кросовъра ix35 бе заснето по време на изпитания в САЩ. Моделът, който на местния пазар се продава под името Tuscon, бе сниман до машина от предишната генерация и така могат да бъдат видени част от разликите между тях.

Hyundai тества новия ix35

Ако се съди по снимките, новият кросовър е по-голям от предшественика си, като разполага и с по-скосени форми. Въпреки камуфлажа се виждат промените в предната част и най-вече в решетката на радиатора и фаровете, които показват връзката ix35 със седана Hyundai Genesis от ново поколение. Знае се също, че машината ще получи и нови технологии за безопасност, сред които са система за екстремно спиране пред препятствие и система за нощно виждане.

Hyundai тества новия ix35

Под капака на новото поколение на Hyundai ix35 ще бъдат поставени бензинови мотори с обем 2.0 и 2.4 литра, както и 1.6-и и 2.0-литрови дизели, развиващи 115 и 170 к.с. Моторите за САЩ ще бъдат различни от тези в Европа, като зад океана моделът ще бъде достъпен и в хибридна модификация. Очаква се да има и „напомпана“ версия, която ще разчита на 2.0-литров турбо-мотор с мощност 245 к.с.

Hyundai тества новия ix35

Едновревеменно с ix35 на фотографите им се отдаде възможност да снимат и новата генерация на хечбека Hyundai i20. Моделът ще дебютира на автосалона в Париж през октомври. И в този случай прототипът е скрит под сериозен камуфлаж, но според запознати големите промени ще бъдат най-вече в предната част на машината. Двигателите на модела обаче ще се запазят от сегашното поколение.

Снимки: Drive

Тагове: hyundai i20 hyundau ix35
0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    каккво не сте доволни от първият коментар, аз лично много се забавлявах на написаното, на вас като не ви харесва, пък вие не го четете, даже и го скрили коментара.
  • #3
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Хенри - Бай Форд ( преди 9 години )
    След новия Форд Куга на Хуйдай, време меше да пуснат и свой Форд Ескейп.
  • #2
    20 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    И за какво беше тая тирада?!? Същото можеш да го напишеш под 99% от всички статии тук. Не те интересува новия модел на Хюндай/ФВ/Пежо и т.н. - ами просто не чети.
  • #1
    9 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ето това е новината, която човечеството чака от години. Това е радостната вест, която ще ни даде сили да продължим напред, да открием смисъла в живота си. Гледам, че хората навън се събират, на спонтанни шествия, окрилени от предстоящата премиера. Балони, фойрверки, националните знамена на членките на ЕС изпълват с щастие улиците на родните ни градове и села. Заводите замират, баничарниците опустяват, Дунав спира да тече. Домашните животни се настаняват удобно пред телевизорите на стопаните си да гледат новата реклама на СУВа на Хюндай а дивите са на опашка пред Техномаркет(без бухала, щото нали е мъдър и си е купил предвидливо сет топ бокс).Президентите на Страните членки на ЕС, свикаха незабавна пресконференция, на която да отбележат събитието. Войната в Украйна е прекратена, за честванията по случай новия модел на Хюндай се подготвят и членовете на ОПЕК и Г8. На сградата на ООН е вдигната емблемата на Хюндай. От Международната космическа станция изпратиха приветствени слова. По случай празника Куриосити спира работа за седмица а учените от големия адронен колайдер са пуснати за месец, за да празнуват със семействата си. Узбекистан и Азейрбайджан, разпуснаха парламентите си. Дори извънземните в галактика Андромеда, които още не сме открили са превъзбудени от новината. Цялата вселена грее двес с по различен и жизнерадостен блясък, дори черните дупки, не са толкова челни и тъмната материя не е толкова тъмна. Какво събитие само а?