IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Vilner показа плажен Hummer H2

В българското студио са преработили както екстериора, така и интериора на всъдехода

Vilner показа плажен Hummer H2

Най-новото творение на студио Vilner е базирано на масивния всъдеход Hummer H2. Доработчиците са имали задача да превърнат американската машина в идеалното плажно возило, като са преработили както интериора, така и екстериора й.
Vilner показа плажен Hummer H2
Що се отнася до доработката на интериора, която е специалитет на студио Vilner, тя обхваща почти всеки елемент - от седалките, през таблото, волана и вратите, включително и тавана. С тези разкрасителни процедури, скучно сивият цвят на интериора отстъпва на контрастна комбинация от черно и жълто. Тя е реализирана чрез естествена кожа (напа и шагрен) и алкантара. Декорацията е осъществена чрез контрастни шевове в жълто, както и с бродерии в същия цвят.

Основната тема на този Hummer H2 е китайският дракон, който в азиатската митология не се смята за зло същество. Всъщност, за китайците, драконът е добро създание, носещо късмет и богатство, уточняват българите.
Vilner показа плажен Hummer H2
Отвън драконът в Hummer H2 от Vilner е изпълнен чрез черно фолио, а в интериора - таван, врати, седалки и жабка, е пресъздаден чрез прецизна бродерия в жълто. Хромираната решетка върху предния капак пък е украсена с облечени в черна кожа дръжки, завършени с контрастни шевове в жълто.

Естествено, в интериора не са пропуснати и най-дребните детайли. Предпазните колани са в жълтия цвят на каросерията, километражите също са в жълто, а осветяването им е сменено със LED диоди. Облицовани са дори джобовете във вратите. По желание на собственика, автомобилът получава и индивидуални стелки с неговото име. То се чете и над табелката с моделното обозначение на предните калници и багажника.

Тъй като това е проект по поръчка на конкретен клиент, цените не се съобщават.

Снимки: Vilner

 

Тагове: vilner hummer h2
0 от 500