IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновеният CLS излиза с два нови пакета

Купето с четири врати на Mercedes-Benz ще се предлага с опционалните Sport и Night

Обновеният CLS излиза с два нови пакета

Обновената версия на Mercedes-Benz CLS, която германската компания представи през юни, ще се предлага с два нови пакета оборудване, съобщават производителите.
Обновеният CLS излиза с два нови пакета
Mercedes-Benz CLS с пакет Sport

Първият пакет - Sport, се предлага за всички версии под CLS 500 и включва 18-инчови джанти с двойни спици, които могат да бъдат заменени от 19-инчови джанти с оригинален дизайн. Предлага се също така спортно окачване Direct Control, което може да бъде оборудвано и с комфортни настройки. Пакетът включва и по-мощни спирачни механизми с апарати, върху които е изписано "Mercedes-Benz", както и спортна изпускателна система от неръждаема стомана.
Обновеният CLS излиза с два нови пакета
Пакетът Night представлява надграждане над оборудването AMG Line и предлага избор между четири вида джанти - два с размер 18 инча и два с размер 19 инча. Моделът демонстрира също така затъмнени задни стъкла и решени в лъскаво черно странични огледала, преден спойлер, радиаторна решетка и заден дифузьор.

Новите пакети ще се предлагат за обновената версия на Mercedes-Benz CLS, която трябва да стъпи на пазарите по-късно тази година. Цените предстои да бъдат обявени.
Обновеният CLS излиза с два нови пакета
Mercedes-Benz CLS с пакет Night
Обновеният CLS излиза с два нови пакета
Снимки: Mercedes-Benz

Тагове: mercedes-benz cls
0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    двете ти изречения си противоречат. Как така е шедьовър пък таргета бил сгрешен? Или всеки с над 500 хиляди лева е тънкопишковец, американец, богаташче и не разбира от нищо. Пък ти с 1500 лева заплата си по-гоУем от него ...
  • #7
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Ride your bike ( преди 9 години )
    Тази кола е шедьовър! Жалко, че таргета и се състои от американски тънкопишковци и тем подобни богаташчета.
  • #6
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Лютфиместан Сергейше ( преди 9 години )
    Трифорс, 250цди не е 2.5 а 2.1 но с 2 турбини ;) и да има го във 4 матик вариант. Колата е страхотен пакет комбиниращ невероятен разкош и комфорт, свръх качествен интериор, и прекрасни динамични характеристики
  • #5
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Triforce ( преди 9 години )
    Оправили са фаровете, стоповете и още дреболийки! Ако сложат и на 2.5 дизела 4х4 и просто става перфектният автомобил!
  • #4
    8 rate up comment 3 rate down comment
    do petar ( преди 9 години )
    "пълна липса на срил..."Петре,Петре, а не допукаш ли, че таргета на този стил и дизайн е нещо доста различно от теб,мен и другите анонимни драскачи !
  • #3
    4 rate up comment 12 rate down comment
    petar ( преди 9 години )
    пълна липса на стил. просто повтаря до безкрай едни и същи дизайнерски елементи - случайно да не се объркат китайските пенсионери милионери при избора си. за съжаление в този клас са монопол заедно с 2 други германски марки които си правят просто фейслифчета през 4ри години
  • #2
    6 rate up comment 4 rate down comment
    BMW M5 ( преди 9 години )
    Да статията там откъдето е преведена е от миналия месец за това се получава така :DЗа колата... Красавец! Няма нищо лошо в него.Достоен конглокент на любимата М6 :)
  • #1
    22 rate up comment 4 rate down comment
    XperiA ( преди 9 години )
    "...която германската компания представи по-рано този месец" Искам да кажа само : КОООГАААА (=По-рано от днес 01.07.2014,има ли месеца...?Иначе на страна от това за CLS може да се каже, че си е истинската Звезда!