IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Ню Йорк дебютира най-евтиният автомобил в САЩ

Седанът Nissan Versa претърпя обновяване, но запази достойнствата си - цена и практичност

В Ню Йорк дебютира най-евтиният автомобил в САЩ

Японската компания Nissan официално представи обновената версия на своя най-евтин седан, който на пазара в САЩ се продава под името Versa (в Азия и Европа е известен като Altima). Машината е претърпяла леко освежаване във външния си вид, но е запазила основните си достойнства - достъпна цена и практичност.
В Ню Йорк дебютира най-евтиният автомобил в САЩ
Измененията в дизайна са минимални, като най-забележителни са в предната част на автомобила. Фаровете са станали по-големи, променена е решетката на радиатора, която все повече напомня на модела Altima. Предната броня е придобила нова форма, а измененията в задната придават на седана по-динамичен вид.
В Ню Йорк дебютира най-евтиният автомобил в САЩ
В интериора промените са в централната конзола и приборния панел, който е по-ергономичен. Освен това Versa е оборудвана с нов волан, от който могат да се управляват редица функции. В базовото оборудване вече е включен Bluetooth, а за по-високите нива са достъпни нови опции и по-добро качество на материалите.
В Ню Йорк дебютира най-евтиният автомобил в САЩ
Що се касае до техническата част, японският производител не е променял нищо. Седанът се предлага със същия 1.6-литров бензинов мотор, развиващ 109 к.с. и 145 Нм въртящ момент. Той може да работи както с 5-степенна механична скоростна кутия, така и с 4-степенен автомат или вариатор.
В Ню Йорк дебютира най-евтиният автомобил в САЩ
Продажбите на американския пазар вече стартираха на цени от 11 990 долара, което прави Versa най-достъпния автомобил в САЩ.
В Ню Йорк дебютира най-евтиният автомобил в САЩ
Снимки: Nissan

Тагове: nissan altima nissan versa
0 от 500
  • #29
    3 rate up comment 1 rate down comment
    bai Bai ( преди 9 години )
    Ко'й туй уе?????
  • #28
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Х ( преди 9 години )
    Братле ти май не си в час с автомобилостроенето днес!!! Молете влез в гугъл и прочети някой неща
  • #27
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ...ама наистина е много грозна - колкото и да я гледам. Може да е тръсен ефект все пак за хора които са на другия полюс в демонстрациите спорямо тезо които си купуват порше - демек вижте ме колко съм практичен. И с тази кола ще го забелязват наистина.
  • #26
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ти за жабата Порше ли говориш, по-смешна спортна кола няма, с дизайн на жаба. Нито Ферари,нито Ламборгини, нито Лексус ЛФА, нито ГТР нямат такъв смешен и грозен дизайн като порше-сапунерката. Лексуса по-бърза на Нурбургринг гфермания,тоест на реален път с завои. Нисан ГТР пък има Нисмо ,което е по-бързо от Порше навсякъде.
  • #25
    3 rate up comment 1 rate down comment
    ПП ( преди 9 години )
    Извинявам се за неточността, в немското мобиле има два екземпляра. Единя е на 23000км и струва 6500 евро, тоест нов не би следвало да е над 8-9000 евро. За съжаление в официалните представителства не фигурира. Определено за 16-18000 лева това би било доста добро предложение.
  • #24
    4 rate up comment 2 rate down comment
    ПП ( преди 9 години )
    Пичове, без да влизам в немско-японските ви конфликти искам да вметна, че 12к $ в USA за някакъв автомобил отговарят грубо на същата стойност в Европа, но в Евро. Та бройте 23 бона и се мятайте на тоя красавец...
  • #23
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Грозна е, ама за 18 хиляди лева това е.. Интересно ми е дали изобщо ще се купува като у нас може да си купиш шевролет авео седан за малко повече, а авео е в пъти по-приятна за окото! А пък качеството е еднакво, като от най-евтиното не може да очакваш много...
  • #22
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Само да кажа на завършилия медицина,който си изброява материалните придобивки и с това мисли,че ще впечатли някой ,че е стойностна личност ли не разбрах каква е целта,че сажалявам се пише така, а не се пише сажелявам. На други немеца да му споделя,че Нисмо е спортното поделение на Нисан и каквото искат ще си правят и пак си е Нисан и пак си е японско и пак е по-бързо от порше. Докъде стигнахте вие германските фенове, да се опитвате да убеждавате,че порше е по-бързо от нисан.
  • #21
    7 rate up comment 7 rate down comment
    RRE ( преди 9 години )
    Sajeliavam te 4estno.Imitirai me ne vav foruma ,a v jivota.Znam,4e si puber,zatova ima6 vreme.Sledvai medicina,obli4ai se s vkus.Hodi na fitnes i pluvane.Kupi si Longine,nosi samo obuvki,a ne gumenki.Vzemi si RR i togava i ti 6te se po4uvstva6 4ovek i 6te vidi6 kak 6te gledat i na teb jenite.Taka omrazata ti 6te iz4ezne.
  • #20
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Немец ( преди 9 години )
    До неумният жълтур с Нисмото:То е специален модел доработка. И Порше ще извади GT2 и се поаквате..ха ха...GTR 2014 е смешен до турбо кабрио!!!!