IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota представи преобразения Yaris

Модернизиран е както дизайна, така и механиката

Toyota представи преобразения Yaris

Японската компания Toyota разпространи официални снимки на обновения Yaris, след като преди няколко седмици в интернет се появи брошурата на компактния модел.
Toyota представи преобразения Yaris
Обновлението при Yaris е мащабно и засяга както дизайна, така и механиката. Що се отнася до новите форми, то те придават на модела по-динамичен и наперен външен вид.

Предната част, например, вече разчита на масивна решетка на радиатора с трапецовидна форма и нови светлини с LED секция. Снимки на задната част на европейската версия на модела все още липсват, но от Toyota разкриха как ще изглежда моделът за японския пазар, носещ името Vitz. Очаква се двата автомобила да бъдат почти аналогични.

Интериорът също е подложен на модернизация, която обхваща волана, централната конзола, използваните материали и инфо-развлекателната система Toyota Link.

Промени има също така при окачването, което вече доставя по-стабилно, но същевременно по-комфортно поведение на пътя. Промените са се отразили и на шума в купето, който е редуциран осезаемо, става ясно от информацията.

За задвижващите агрегати не се споменава нищо, но гамата от мотори вероятно ще остане същата като при настоящата версия на модела.

Обновеният Yaris трябва да стъпи на пазарите до края на тази година.
 

Тагове: toyota yaris
0 от 500
  • #34
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    То е ясно ,че Лупото е много по -икономично от този варел.До скоро Лупо 1.2 тди ,държеше рекорда ,за най икономична кола ,при не хибридните двигатели,то и разхоза си му е изписан на табелката на багажника 3L. \http://youtu.be/aY5TatfRMAc
  • #33
    3 rate up comment 6 rate down comment
    лунапарк ( преди 9 години )
    Малък японски ***,повече му отива като определение,това да не е детска играчка ,нещо на такова ми прилича,трябва да му сложат и апарат с монети и децата да се возят ,като в лунапарка.
  • #32
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Малък японски красавец. Абсолютно сте прави, спрямо ПОЛО-вера е дооооста по-добре. В малкият клас Японците винаги са били лидери.
  • #31
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Красота! Стил. Надеждност. Германците много ги е яд
  • #30
    4 rate up comment 4 rate down comment
    CutmasterCFS ( преди 9 години )
    Тоя и актуалния модел на Ярис нещо ми изглеждат грозновати (сравнявам с моделите 2008-2010г.) Ако и двигателите са същите ще си карам стария модел :)
  • #29
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    На Ламбо Гаярдо фаровете също му стигат почти до предното стъкло. Дирекно копирани от Селика. И то ли е грозна оризарка?
  • #28
    9 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Японците май взеха да се надпреварват с китайците кой ще направи по грозна кола! Като им гледам новите модели започват да печелят убедително! В същото време китайските коли взеха да стават по-прилични от предишните, които правеха преди 4-5 години, които не приличаха на коли, но дали заради дизайнерите от запад, които започнаха да работят в китайската автомобилна индустрия, но направиха доста добри автомобили и стават все по-добри! След 5 г. ще бъдат най-добрите оризарки!
  • #27
    10 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Кви са тия фарове бе, вече няма преден калник, а фар, който отгоре на всичко стига до предното стъкло! Ама че грозна работа!
  • #26
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Много си озлобен нещо. Комплексирали са те тойотите.
  • #25
    5 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не стига, че е малка, ами е и баят грозна тая въшка!Абе жълта щайга, кво повече...